Televizyon
07 Nis 2019 16:11 Son Güncelleme: 07 Nis 2019 18:42

Sette kavga çıkmıştı! Zalim İstanbul ekibinde flaş değişiklik!

Avşar Film'in Kanal D için çektiği 'Zalim İstanbul' dizisinin geçen cuma Ümraniye'deki çekimleri sırasında kavga çıkmış ve sete polis çağrılmıştı.

Olay sonrası kamera ekibiyle yapım sorumlusu arasında küfürleşmeyle başlayan kavgaya karışan tüm çalışanlarla yollar ayrıldı.

Sete ara veren yönetmen Cevdet Mercan'ın yeni bir kamera ekibiyle çekimlere devam edeceği öğrenildi.

Daha önce Erkan Petekkaya'nın başrolünü oynadığı 'Kayıtdışı' dizisinde de yönetmen Cevdet Mercan'ın ekibinde çalışan kamera ekibinden Kadir Yankı Topçu, benzer bir gerginliğin o dönem de yaşandığını anlattı ve 'Zalim İstanbul' dizisinin setinde 5 Nisan'da yaşanan kavganın nedeniyle ilgili ise "Çalışma koşullarımızın çok ağır olması, 24 saate varan ağır çalışma koşulları hasebiyle, yönetmen Cevdet Mercan ile kamera ekibi olarak yaptığımız toplantılarda 'İşine gelmeyen çalışmasın' söylemiyle karşılaştık. Repo vermeksizin, çok uzun saatler süren çalıştığımız koşulların, insanı koşullara yakın olması talebimizi uygulayıcı yapımcıya da ilettik ve maalesef 'bu sartlar böyle, işinize ne geliyorsa' söylemini danışıklı bir şekilde aynı ağızdan çıkarcasına duymuş olduk! Çalışma koşullarının düzeltilmediği takdirde, 'İlgili merciilere şikayetimizi yapacağımızı' söylememizin hemen akabinde, ekibimize koordinatör şahıs tarafından küfür, hakeret ve darp olayı gerçekleşmiştir. Konunun sette yaşanan bir kavga olarak algılanmaması ve asıl sebebin çalışma koşullarının düzeltilmesinden ortaya çıktığını bir kez daha belirtmek isterim" açıklamasını yaptı.