Gündem
11 Eki 2012 13:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:15

SERTEL, AĞAOĞLU'NU CİHAT ÜNAL'DAN BİZZAT ÖZÜR DİLEMEYE DAVET ETTİ

TGF ve İGC Başkanı Atilla Sertel, Cihan Haber Ajansı muhabirine yapılan saldırıyı kınayarak Ahmet Ağaoğlu'na özür çağrısı yaptı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Antalya’da Cihan Haber Ajansı muhabirine yapılan saldırıyı kınayarak, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nu saldırıda yaralanan Cihat Ünal’dan bizzat özür dilemeye davet etti.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Cihat Ünal’a yapılan saldırının ardından bir açıklama yayımladı. Sertel, şunları söyledi:

“Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından, Cihan Haber Ajansı Muhabiri Cihat Ünal’a kafa atıldığını ve yaralandığını öğrendik. Sayın Ağaoğlu dün bir açıklama yaparak basın camiasından özür diledi ancak Cihan Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi Serhat Şeftali ile yaptığım görüşme sonucunda olayda zarar gören meslektaşımız Cihat Ünal’dan özür dilemediğini öğrendim. Ağaoğlu’nun gazeteci Cihat Ünal’ı da araması ve şahsen özür dilemesi gerekmektedir. Temennimiz görevi başındaki gazetecilere yönelik bu tür saldırıların bir daha tekrarlanmaması ve bir özürle geçiştirilmeyerek, saldırganların gerekli cezayı almasıdır.”