Magazin
08 Kas 2014 09:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:53

Sertap Erener söylediğini yaptı, yeni aşka yelken açtı!

18 yıllık aşkı Demir Demirkan'ın terk ettiği Sertab Erener'den nispet gecikmedi.

Sertab Erener, kendisini terk eden Demir Demirkan'dan intikamını almayı sürdürüyor. Erener, geçtiğimiz gün basın açıklamasıyla kendisinden ayrıldığını ilan eden 18 yıllık hayat arkadaşına dava açmıştı. Demir Demirkan'a mahkeme kararıyla konuşma yasağı koydurtan ünlü sanatçı, önceki gün Nişantaşı'ndaydı.

SÖYLEDİĞİNİ YAPTI!
Şarkısında "Yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım" diyen Sertab Erener, dediğini yaptı! "Spor hocam" dediği Eren Siner'le bir kafede baş başa oturan ünlü sanatçının yüzü haftalar sonra ilk kez gülüyordu. Saatler boyu Siner'le şakalaşan Sertab Erener, kimseyi umursamadan genç spor hocasıyla mutluluk pozları verdi.

19 YAŞ FARK VAR
Oldukça samimi olan Erener ile Eren Siner'in bu halleri, akılları karıştırdı. 50 yaşındaki ünlü sanatçının, kendisinden 19 yaş küçük Siner'le olan keyifli dakikaları da objektiflere an be an yansıdı. Bu arada Sertab Erener, Eren Siner'le oturduğu sırada yanına bir Milli Piyangocu geldi. Kibar bir dille bilet almayacağını dile getiren ünlü sanatçı, "Benim ne zaman şansım oldu ki!" diyerek espri yaptı. Bu arada Demir Demirkan ile uğruna Erener'i terk ettiği lise aşkı Seda İnci ile doludizgin beraberlik yaşamayı sürdürüyor.