Televizyon
06 Kas 2012 17:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:20

"SERRA YILMAZ BU ÜLKEYİ TERK ETMELİ!" SİBEL ÜRESİN SERT ÇIKTI!

Sibel Üresin, "Başörtülüleri öcü gibi görüyorum" diyen Serra Yılmaz'ı sert sözlerle eleştirdi.

Ünlü oyuncu Serra Yılmaz'ın kara çarşaflılardan çok korktuğunu söyleyerek "Bana öcü gibi geliyorlar" demesine tepkiler çığ gibi büyüyor. Ünlü oyuncunun hakaret içeren bu sözlerine son tepki muhafazakar aile danışmanı Sibel Üresin'den geldi. TV8 ekranlarında Seda Sayan'ın programına konuk olan Üresin, ünlü oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.

"BU ÜLKEDE PARA KAZANIYOR BU ÜLKENİN İNSANINA HAKARET EDİYOR"
"Serra Yılmaz bu ülkeyi terk etmeli. Çünkü bu ülkede başörtülüler artacak ve bir gün bu ülkeyi başörtülüler yönetecek" diyerek sözlerine başlayan Sibel Üresin, ünlü oyuncunun bu ülkeyi terk etmesi gerektiğini savundu. Serra Yılmaz'ın festivallerde Türkiye'yi temsil ettiğini hatırlatan Üresin, "Bu hanımefendi güya ülkemizin çağdaş yüzü. Bu ülkede para kazanıyor ve bu ülkenin insanına hakaret ediyor. Madem bunu yapıyor o yüzden bu ülkede yaşaması için hiçbir neden yok" ifadelerini kullandı.

"LÜTFEN BU HANIMIN HİÇBİR OYUNUNA GİTMEYİN"
Serra Yılmaz'ın 'Başörtülülerin mağdur olduğuna inanmıyorum' sözlerini hatırlatan Sibel Üresin, yıllarca başörtü ve yasak kelimelerini aynı kalıp içinde gördüklerini söyledi. Programın ilerleyen dakikalarında Serra Yılmaz'ın oyunlarına gidilmemesi için bir çağrı da yapan Üresin, "Bu tarz zihniyet içerisinde olan insanların oyunlarına gitmemelerini ben bütün izleyicilerimize tavsiye ediyorum. Lütfen bu hanımın hiçbir oyununa gitmeyin. Siz de bunu desteklemeyin" dedi.

"BEYNİ SON DERECE KARANLIK"
Serra Yılmaz'ın Türkiye'nin çağdaş yüzü olduğuna inanmadığını da sözlerine ekleyen Sibel Üresin, "Serra Yılmaz'ın beyni son derece karanlık ve bunu da diliyle ifade ediyor. Lütfen bizi bu şekilde temsil etmesin. Türkiye'yi ve çağdaş kadın ını temsil eden kişi asla Serra Yılmaz olamaz" diye ekledi.