Gündem
29 Haz 2011 11:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:31

SERMİYAN MİDYAT'IN ZOR ANLARI! KALBİM SENİ SEÇTİ'DE TEHLİKELİ DAKİKALAR!

İzleyicilerin ilgi odağı olan Kalbim Seni Seçti'nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 2. Bölüm çekimlerinde heyecanlı saatler yaşandı.

 "ZEHİRLENMEMEK İÇİN ÜÇ KİLO AYRAN İÇTİK"


İlk bölümü geçtiğimiz hafta atv’de yayınlanan ve izleyicilerin ilgi odağı olan Kalbim Seni Seçti’nin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 2. Bölüm çekimlerinde heyecanlı saatler yaşandı.
Yapımcılığını Süreç Film, yönetmenliğini Hakan Gürtop’un üstlendiği dizide karısı Aylin’i (İdil Fırat) kurtarmak için kendini alevlerin içine atan Ömer Asaf’ı canlandıran Sermiyan Midyat, yangın sahnelerinde tehlikeli dakikalar yaşadı.
Çekimlerde dublör kullanmayan başarılı oyuncu “Ben dublör kullanırım umuduyla sete geldim ama ateşe beni attılar. Şaka bir yana gerçekten de zor bir sahneydi. Alevlerden çok oradaki ısıdan etkilenmemek için vücudumun belli bölgelerine jel sürdük. Zaten dublör kullanmamız da pek mümkün değildi çünkü hep yakın plan sahneler çektik. Bugüne kadar zaten çok fazla dublör de kullanmadım. Bir tek Sıla dizisinin çekimleri sırasında araba sahnelerinde dublör kullandım” dedi.
Çekimler sırasında alevlerden çok dumandan etkilendiğini belirten Sermiyan Midyat “Beni en çok zorlayan duman oldu. Yangının hemen çıkması için kullandıkları yanıcı bir madde vardı. Onun içinde nasıl bir kimyasal varsa yanınca çıkarttığı duman yüzünden zor saatler yaşadık. Zehirlenmemek için üç kilo ayran içtik” açıklamasın yaptı. Yangın sahnelerini kazasız belasız atlattıklarını, ancak itfaiye ve güvenlik görevlilerini canlandıran yardımcı oyuncuların kendisini zorla tuttukları sahnelerde hafif bir sakatlık yaşadığını da sözlerine ekleyen ünlü oyuncu “Yedi arkadaş birden eve girmemi engellemek için üstüme atlayınca küçük bir sakatlanma oldu” dedi.
Kalbim Seni Seçti’nin heyecanlı yangın sahnelerinin yer aldığı 2. Bölümü, 30 Haziran Perşembe saat 20:00’de atv ekranlarına gelecek. Dizide, Sermiyan Midyat ve Ebru Cündübeyoğlu’nun yanı sıra,  İdil Fırat, Hülya Darcan, Burçin Oraloğlu, Burhan Şeşen, Gürbey İleri, Ozan Osmanpaşaoğlu, Ezgi Eyüboğlu, Cansu Dağdelen, Hazal Filiz Küçükköse, Muhammed Uzuner rol alıyor.