Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında neler yaşandı? Şiddetin görüntüleri ortaya çıktı...

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat’ın geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilmişti. Taraflar birbirlerine karşılıklı şiddet uyguladıkları iddiasıyla mahkemede şikayetçi olmuştu. O güne ait görüntüler ortaya çıktı.

Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında neler yaşandı? Şiddetin görüntüleri ortaya çıktı... - Sayfa 1

Kız arkadaşı oyuncu Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat hakkında geçtiğimiz hafta “kasten yaralama”, “zincirleme tehdit” ve “zincirleme hakaret” suçlarından sekiz yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.


17
Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında neler yaşandı? Şiddetin görüntüleri ortaya çıktı... - Sayfa 2

Mayıs ayında gerçekleşen olay sonrası basına açıklama yapan ve suçlamaları reddeden Midyat, “Böyle bir şey yoktur, dedikodudan beslenmeyelim. Bir kadına vurmak için hiçbir sebep yoktur, erkekliğe sığmaz. Böyle bir şey yapmış olsam insanların yüzüne nasıl bakarım? Ben kötü bir insan değilim” demişti.


27
Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında neler yaşandı? Şiddetin görüntüleri ortaya çıktı... - Sayfa 3

Midyat, bu açıklamaları yaparken bir yandan da avukatı aracılığıyla Sevcan Yaşar’a tam 41 sayfalık bir özür metni göndermiş, bu girişimi sonuç vermeyince de arkadaşlarını araya sokup oyuncuya ulaşmaya çalışmış ve kendisini affetmesini istemişti.

Midyat, geçtiğimiz günlerde avukatı aracılığıyla eski sevgilisi oyuncu Sevcan Yaşar hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.


37
Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında neler yaşandı? Şiddetin görüntüleri ortaya çıktı... - Sayfa 4

EVİN KAPISINI KIRMIŞ!

Davaya ilişkin iddianamenin fotoğraf ve videoları ortaya çıktı. Görüntülerde Sevcan Yaşar’ın yüzü ve vücudundaki darp izleri ile evine verilen hasar dikkat çekti.


47