Serkay kendisine 'Kansız' diyen Acun'a öfke kustu! Atilla Taş'tan yorum gecikmedi

Ünlü sanatçı Atilla Taş, kendisine "Kansız" diyen Acun Ilıcalı'ya "Çok şükür kapında iş dilenecek kadar karaktersiz değilim. Sana el pençe divan olmak gerekiyor sanırım kansız olmamak için" cevabını Serkay Tütüncü'yle ilgili paylaşım yaptı.

Serkay kendisine 'Kansız' diyen Acun'a öfke kustu! Atilla Taş'tan yorum gecikmedi - Sayfa 1

Acun Ilıcalı katıldığı programda Survivor'a çağırdığı için pişman olduğu kişiden bahsederken "Nankör insan, kansız adam sevmem" dedi. Ilıcalı'nın hedef aldığı Serkay Tütüncü ise "Çok şükür kapında iş dilenecek kadar da karaktersiz değilim" diyerek ateş püskürdü. Oyuncu Serkay Tütüncü'nün sözlerine Atilla Taş'tan destek geldi.

17
Serkay kendisine 'Kansız' diyen Acun'a öfke kustu! Atilla Taş'tan yorum gecikmedi - Sayfa 2

"ACUN'UN AĞZININ PAYINI VERMİŞSİN"

Acun Ilıcalı'yı hedef alan Tütüncü'nün paylaşımını X hesabından yayınlayan Atilla Taş, "Bu arkadaşı tanımıyordum ama Acun'a ağzının payını ne güzel vermiş! Helal be kardeşim! Herkes çevrendekiler gibi yalaka ve kapı kulu olmayabilir Acuncum alışacaksın" diyerek Acun Ilıcalı'yı etiketledi.

27
Serkay kendisine 'Kansız' diyen Acun'a öfke kustu! Atilla Taş'tan yorum gecikmedi - Sayfa 3

NE OLDU?

Nur Tuğba İle Laf Aramızda kanalına konuk olan Acun Ilıcalı "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş' dedi. Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" cevabını verdi. 

37
Serkay kendisine 'Kansız' diyen Acun'a öfke kustu! Atilla Taş'tan yorum gecikmedi - Sayfa 4

Ilıcalı'nın sözlerinden sonra herkesi aklına yarışmadan sonra oyunculuk yapmaya başlayan ve şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde rol alan Serkay Tütüncü geldi.

47