Medya
14 Eyl 2013 16:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

SERHAT ULUEREN'DEN FATİH TERİM'E ŞOK SUÇLAMA!

Vatan gazetesi yazarı Serhat Ulueren, bugünkü köşesinden Fatih Terim ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Vatan gazetesi yazarı ve Telegol programı sunucusu Serhat Ulueren, gazetedeki köşesinden Fatih Terim ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Serhat Ulueren, Vatan Gazetesi’ndeki köşesinde ‘Fatih Terim’in eseri(!)’ çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ulueren, ismini açıklamadığı bir teknik direktörü kaynak göstererek, Fatih Terim’in Abdullah Avcı’nın yerine milli takımın başına geçmek istediği ve bu nedenle uzun süredir kulis faaliyetleri yaptığını iddia etti.

İşte Serhat Ulueren’in yazısındaki o bölüm:

“Aysal’dan intikam almak için
Gelelim G.Saray’ın kurmaylarına. Dün maçtan önce Türkiye’nin önemli bir teknik direktörüyle uzunca sohbet etme fırsatım oldu. Bana aynen şunları söyledi:

“Geçenlerde Abdullah Avcı ile beraberdik. Avcı, Milli Takım’dan Fatih Terim tarafından gönderildiğini ve 8 aydır Terim’in Milli Takım’ın başına geçmek için her türlü yolu denediğini, altını oyduğunu, bunda da başarılı olduğunu söyledi.”

Eğer bu iddia doğruysa çok yazık. Avcı bunları görevden alınmanın hırsıyla yapıyor, yani iftira atıyorsa ona da yazıklar olsun.

Terim’in Milli Takımı kazanıyor ama G.Saray 3 maçtır kazanamıyor. Bunu da Terim ve Aysal düşünsün. Terim’in vatan sevgisiyle Milli Takım’ın başına geçtiğine inanmıyorum. G.Saray’da gelecek göremedi ve Aysal’dan intikam almak için ek işe soyundu. Kim kaybetti, tabii G.Saray.”