Televizyon
10 Mayıs 2013 16:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

SERHAT ALBAYRAK VE ADEM GÜRSES'TEN HATİPOĞLU'NU DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ! VİDEO

Atv ekranlarının ilgiyle takip edilen ismi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu' na ekibi bugün bir sürpriz hazırladı.

Atv ekranlarının ilgiyle takip edilen ismi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na ekibi doğum günü sürprizi hazırladı.

ALBAYRAK VE GÜRSES’TEN ÇİÇEKLİ TEBRİK

Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak ve ATV Genel Müdürü Adem Gürses, Hatipoğlu’nun yeni yaşını gönderdiği çiçeklerle kutladı.

CANLI YAYINDA NELER SÖYLEDİ? VİDEO
 
MEVLAM ÖMRÜMÜZÜ HAYIRLA GÖTÜRSÜN

Serhat Albayrak, Adem Gürses başta olmak üzere doğum gününü unutmayan ATV ekibine teşekkür eden Nihat Hatipoğlu, arkadaşlar bu çiçekleri buraya koyarak "Hoca ihtiyarlıyorsun dikkat et, bak ahirete yaklaşıyorsun yaş 58 oldu" diyorlar, ben zerafet ve inceliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mevlam ömrümüzü hayırla götürsün" dedi.

YENİ BİR YOL AÇTIK

Sözlerine "Buraya layık değilim biliyorum, bu göreve layık değilim bu tevazu değil hakikaten kalbimden bunu söylüyorum diye devam eden Hatipoğlu "Bizden çok daha iyiler var bu işleri yapacak ama biz yapıyoruz. Yaparken de ihanet etmiyoruz, doğru söylüyoruz kimsenin hatırı için eğip bükmüyoruz.  

Yıllarca Star’da çalıştım. O gün dediklerimle bugün dediklerim arasında fak yok, yıllarca Hürriyet’te yazdım, şimdi Sabah’ta yazıyorum satırlarıma bakın bir cümle eksik bulamazsınız. Doğru tek doğrudur benim için onu söyledim dedi.

Hatipoğlu sözlerini şöyle tamamladı; Türkiye’de bir yol açtık dini programlar çoğaldı, keşke çeşit çoğalsa aynı şeyler yapılmasa Allah ve Resulü anlatılıyor her yerde müthiş haz alıyorum bugün ölsem artık rahatım. Çünkü bir yol açıldı o yolun önünü kimse kapatamayacak bundan sonra, Allah bizi mahçup etmesin.

EKİBİYLE PASTASINI KESTİ

Programının bitiminde atv Genel Müdürü Adem Gürses, kanal yöneticileri ve yapım ekibi Nihat Hatipoğlu’nun doğum gününü kutladı.

Pastayı keserken herkese hayırlı bir ömür dileyen Hatipoğlu, duygusal anlar yaşadı.

CANLI YAYINDA NELER SÖYLEDİ? VİDEO