Gündem
17 Eyl 2012 15:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:09

SERGEN YALÇIN'DAN ALEX'İN HEYKELİNE BÜYÜK TEPKİ!

Sergen Yalçın, Fenerbahçeli Alex'in heykelinin dikilmesiyle ilgili çok konuşulacak sözler söyledi. VİDEO

Kanaltürk’teki ’Top Bizde’ programında yorumcu olan eski futbolcu Sergen Yalçın, Alex’in heykelinin dikilmesiyle ilgili çok konuşulacak sözler söyledi.

Sergen Yalçın, "Ne efsanesi ya? Biz futbolcuyuz, ne efsanesi? Sembol oyuncu olabilir bir futbolcu, bir camiada önemli yere gelebilir. Yanlış anlamayın, Alex çok beğendiğim, düzgün karakterli bir çocuk. Ama ne efsanesi? Bu heykel olayı da rezalet. Alex ne yapmış da heykeli dikiliyor? 3-5 şampiyonluk kazandı diye heykeli mi dikilir bir futbolcunun? Ne yapmış, Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi şampiyonu mu yapmış, Avrupa’da kupa mı kazandırmış?

Heykeli olan insanlar üzülür vallahi bu duruma. Kamu alanına heykel mi dikilir? Yoğurtçu Parkı’na, yolun kenarına heykel nasıl dikilir aklım almıyor. Bu olay cidden beni bağlamıyor, diksinler dikmesinler beni ilgilendirmez. Ama gitsinler kendi tesislerine, Fenerbahçe tesislerine diksinler. Beşiktaşlısının, Galatasaraylısının gittiği parka heykel mi dikilir? Yarın o zaman ben de evimin karşısına heykelimi diktiririm, nasıl olsa serbest.

Bu ülkede heykeli dikilecek insan bellidir. Siz Hakan Şükür’ün heykelini bir yerde gördünüz mü? Heykel dikilecekse neden Alex’in heykeli dikiliyor? Fenerbahçe’de heykeli dikilecek 100 kişi sayarız. Alex önemli oyuncudur, Fenerbahçe’ye büyük katkıları olmuştur ama heykel olayına ülke olarak karşı çıkmalıyız. Ne efsanesi, ne heykeli?" yorumunu yaptı.

İŞTE O OLAY SÖZLER : VİDEO