Spor
13 Haz 2022 22:53 Son Güncelleme: 13 Haz 2022 22:55

Sergen Yalçın'a sürpriz teklif! Eski öğrencisinin yanına gidiyor...

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlılarla kupalar kazanan Yalçın'a Arabistan'dan teknik direktörlük teklifi geldi.

2020-2021 sezonunda Beşiktaş'a Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşatarak futbolculuğunun ardından teknik direktör olarak da kulüp tarihine geçen Sergen Yalçın ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

 9 Aralık 2021 tarihinde, Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden ayrıldıktan sonra dinlenmeyi tercih eden Sergen Yalçın'a Suudi Arabistan ekibi Al-Nasr talip oldu.

 Sabah'ın haberine göre, bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Vincent Aboubakar ile Anderson Talisca'nın da oynadığı Al-Nasr'dan senelik 5 milyon Euro teklife rağmen Sergen Yalçın'ın net bir cevap vermediği belirtildi.

 BEŞİKTAŞ'TA NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın'ın kendisine, "Başkanım artık ben size katkı veremeyeceğim, hatta zarar verebilirim. Ben Beşiktaşlıyım, üzülüyorum. Bir tazelenmekte, bir heyecan yaratmakta fayda var' dediğini ve yol ayrımına gittiklerini açıklamıştı.

 Sergen Yalçın ise ayrılıkla ilgili olarak, "Ayrılmayı hiç istemezdim fakat yaşanan gelişmeler bizi mecburi bir ayrılığa götürdü. Üzüldüğüm tek nokta Beşiktaş taraftarına verdiğim sözü tutamadım. Beni Beşiktaş'a taraftar getirdi. Onlara söz vermiştim. Fakat; gelinen durum bu ayrılığa neden oldu. Taraftardan isteğim bana haklarını helal etsinler. Beşiktaş'ın hep iyi olmasını diliyorum" demişti.