Televizyon
02 Mayıs 2014 14:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

Serenay ve Çağatay Yeşilköy semt pazarında!

Star TV'de yayınlanan Medcezir dizisinin oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy, dizinin 33. bölümü için Yeşilköy semt pazarındaydı.

Star TV'nin başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un rol aldığı dizisi Medcezir'in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde; Tan'ın tedavi gördüğü akıl hastanesinden kaçtığını öğrenen Mira korkulu zamanlar yaşayamaya başlayacak.

Ailesi ve arkadaşları Mira'yı yalnız bırakmayarak korumak isterken Yaman bunalan Mira'yı farklı ve eğlenceli vakit geçirmesi için semt pazarına götürecek. Aşıkların, herkesten uzak eğlenerek alışveriş yapacağı keyifli anlar izleyenleri yine büyüleyecek. Geçtiğimiz günlerde Yeşilköy semt pazarında gerçekleşen çekimlere dizinin hayranları da oyunculara yoğun ilgi göstererek sevgi gösterisinde bulundular.

TAN’IN PLANI NE?

Mira'nın kabusu haline gelen Tan, yeni bölümde hastaneden firar ederek Mira'nın etrafındaki güvenlik çemberini aşmaya çalışacak. Mira'yı korkulu bekleyişten uzaklaştırmak isteyen Yaman, Tan'ın dışarıdaki adamını bulmak için harekete geçecek. Tan’ın 'kavuşma' planına kimsenin tahmin etmediği bir şekilde karşılık vermeye hazırlanan Yaman, hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya gelecek.

'Medcezir' yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Star TV ekranlarında olacak.