Magazin
16 Tem 2023 00:39 Son Güncelleme: 16 Tem 2023 00:59

Serenay Sarıkaya'nın annesi güzelliğiyle gündem oldu!

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Aile'de Devin karakterine hayat veren başarılı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya annesi merak konusu oldu. Sarıkaya'nın annesini görenler gözlerine inanamazken, güzelliği karşısında "Serenay'dan bile güzel" yorumları yapıyor.

Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Aile'de Devin karakterine hayat veren başarılı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi merak konusu oldu. Sarıkaya'nın annesini görenler gözlerine inanamazken, güzelliği karşısında "Serenay'dan bile güzel" yorumları yapıyor.

Kariyerine Limon Ağacı ile başlasayan ve Adanalı dizisi ile büyük bir üne kavuşan Serenay Sarıkaya; Lale Devri, Medcezir, Fi, Alice Müzikali gibi yapımlarla şöhretine şöhret kattı. Şu sıralar Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren güzel oyuncu, yaz dönemi için de Kimler Geldi Kimler Geçti isimli projenin çekimlerine gidiyor.

Annesine son derece düşkün olan Serenay Sarıkaya, zaman zaman sosyal medya hesabından annesiyle olan karelerini paylaşıyor. Ünlü oyuncunun annesini görenler hayranlıkla bakarken, Sarıkaya'nın güzelliğini annesinden aldığı düşünülüyor.

Serenay Sarıkaya'nın annesiyle paylaştığı fotoğrafların altına, "Anne-kız değil abla-kardeş gibisiniz", "Güzelliği anneden" gibi yorumlar yapılıyor.

İşte Serenay Sarıkaya'nın annesi:

Sarıkaya'nın annesinin mesleği yaşam koçluğu. Kendisi, sosyal medya hesabından kişisel gelişim gönderileri paylaşıyor.