Magazin
17 Mar 2021 06:40 Son Güncelleme: 17 Mar 2021 18:43

Serenay Sarıkaya'dan Maldivler fotoğrafı açıklaması! Herkes Demet Akalın'a cevap sanıyordu

Ünlü oyuncu ve model Serenay Sarıkaya'nın geçtiğimiz ay Maldivler'den annesi ile birlikte çekilen bir kare fotoğrafı sosyal medyadan paylaşmasına yönelik açıklamada bulundu. O dönem herkes Demet Akalın'a cevaben bir kare sanıyordu. Ancak öyle değilmiş.

Serenay Sarıkaya geçen ay Maldivler'den annesiyle birlikte olan kareyi neden paylaştığını açıkladı. Sarıkaya, o fotoğrafla ilgili "Demet Akalan'a cevaben" çekildiği yönündeki iddiayı yalanlayarak, 'yalnız değilim' mesajı ile magazin basınına cevap amacıyla paylaştığını söyledi. 

DEMET AKALIN’A CEVAP VERMEDİM

Maldivler tatilini noktalayıp Türkiye’ye dönen Serenay Sarıkaya, önceki gün Bebek’teki bir güzellik merkezinden çıkarken görüntülendi.

Sarıkaya’nın tatil fotoğraflarındaki ışığı beğenmeyen Demet Akalın “Kim çekiyor bunları” diye sormuş, Sarıkaya daha sonra “Yanımdaki insanı çok sormuşsunuz” diyerek annesiyle fotoğraflarını yayınlamıştı. Güzel oyuncu sorular üzerine o paylaşımı Akalın’a cevaben değil, hayatında kimse olmadığı mesajını vermek için yaptığını söyledi: “Demet Akalın’a değil, size ithafen yapmış oldum.”

BERGEN’İ HEYECANLA BEKLİYORDUM

Sarıkaya, şarkıcı Bergen’in acılarla dolu yaşamını konu alan sinema filminde başrol oynayacaktı, ancak projenin çekimleri pandemi nedeniyle ertelendi. Farklı projelere yöneldiğini söyleyen Sarıkaya, “Bergen filmini ben de çok heyecanla bekliyordum ama bazı sıkıntılar oldu. Yaza doğru başka bir-iki projem başlayacak. Şu an hazırlıklar devam ediyor” dedi.