Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde: Netflix dizisi 'Şahmaran'dan ilk fragman geldi

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı, kadrosuyla dikkat çeken Şahmaran dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Efsanevi hikayeyi konu alan dizinin tanımın filmi yayınlandığı ilk andan itibaren büyük ses getirdi.

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde: Netflix dizisi 'Şahmaran'dan ilk fragman geldi - Sayfa 1

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı, kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi başarılı isimlerin yer aldığı Şahraman’ın yayın tarihini dizinin ilk teaser tanıtımı ile duyurdu.

19
Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde: Netflix dizisi 'Şahmaran'dan ilk fragman geldi - Sayfa 2

Umur Turagay’ın yönetmenliğinde ve Pınar Bulut’un senaryosuyla hayata geçen, tutku ve gizemle harmanlanmış efsanevi hikâyenin yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Etkileyici hikâyesi ve güçlü kadrosu ile Şahmaran, 20 Ocak’ta sadece Netflix’te.

29
Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde: Netflix dizisi 'Şahmaran'dan ilk fragman geldi - Sayfa 3

Merakla beklenen dizi, tanıtımı yayınlandığı ilk andan itibaren dikkat çekmeyi başardı.

39
Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolde: Netflix dizisi 'Şahmaran'dan ilk fragman geldi - Sayfa 4

ŞAHMARAN DİZİSİ HAKKINDA
Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur.

49