Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ı kulisten izledi!

Adı Serenay Sarıkaya ile anılan Cem Yılmaz, ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programında bir soruya yanıt verirken Sarıkaya’yı örnek gösterdi. Çekimleri güzel oyuncunun da izlediği ve ikilinin stüdyodan birlikte ayrıldığı öne sürüldü.

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ı kulisten izledi! - Sayfa 1

CEM Yılmaz’ın 1.5 yıl aşk yaşadığı Defne Samyeli’den, Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı için ayrıldığı öne sürülmüştü. Daha önce bu iddiayı yalanlayan Cem Yılmaz, “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında ise kafaları karıştıran bir açıklama yaptı.


115
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ı kulisten izledi! - Sayfa 2

Yılmaz, “Kimseyi stalk’luyor musun?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Diyelim ki ben ‘Serenay Sarıkaya ne yapmış?’ diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum mesela ona. O dalıp gitme mi stalk mu oluyor? Normalde bir sürü arkadaşım var, onlara dalmıyorum mesela.”


215
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ı kulisten izledi! - Sayfa 3

Mesela Aleyna’yı takip etmek istiyorum

Cem Yılmaz programda bir itirafta daha bulundu: “Sahte hesapla takip ettiğim kimse yok. Ancak haber yapılacağını bildiğim için takip etmek isteyip de edemediğim insanlar var. Mesela Aleyna Tilki komik bir tweet atıyor. Takip etmek istiyorum ama yapamıyorum. Bunun haber olması hoş olmaz diye düşünüyorum.”

315
Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'ı kulisten izledi! - Sayfa 4

Çapkınlığım 10 üzerinden 1

İbrahim Selim’in “Gözlerimin içine bak ve ne kadar çapkınsın söyle” sözlerine de Cem Yılmaz’ın yanıtı şöyle oldu: “Çapkınlık tatlı bir şey. Çapkın erkek, çapkın kadın tatlılığı vardır. Zampara değil ama. Zampara kaba bir söz. 10 üzerinden 1 olsun. Benim çapkınlığımdan ne olur? Ben utangaç bir insanımdır.”

415