Medya
25 Eyl 2014 16:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:45

Serenay jakuziye girdi!

Figüran’da bir star olan Pelin Şafak’ı canlandıran Serenay Aktaş, cesur jakuzi sahnesiyle çok konuşulacak

Survivor yarışmasıyla popülaritesi iyice artan, Arka Sıradakiler, Kanıt, Muhteşem Yüzyıl ve Çılgın Dersane 3 gibi yapımlardaki başarılı performansıyla dikkat çeken Serenay Aktaş, ilk başrolünü oynadığı ‘Figüran’ filmiyle iddialı geliyor.

Serenay Aktaş’ın jakuzi sahnesi, herkesi şaşırtacak bir sürprizle son buluyor. Aktaş, jakuzi sahnesi için; ‘Yarışma sonrası kendime uygun projeyi bulmakta zorlandım. Figüran’da canlandırdığım Pelin Şafak karakteri bana çok benzediği için teklifi kabul ettim. Çok eğlendiğimiz bir çekim oldu. Seyirciler cesaretin vardığı noktayı görünce şaşıracak’ dedi.

SERENAY JAKUZİDE-FOTO GALERİ

Bosphorus Film Makers tarafından çekilen, yapımcılığını Aytekin Mert’in, yönetmenliğini Tolga Çetin’in üstlendiği filmde Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk, Umut Oğuz, Cem Kılıç, İrfan Kangı, Yıldırım Öcek, Veysel Diker, Mehtap Bayrı, Ümit Yesin, Miraç Bayramoğlu, Selçuk Fındıkçı ve Fatih Doğan rol alıyor.



BAŞROLÜNDE BİR FİGÜRANIN OLDUĞU İLK KOMEDİ FİLMİ

Sinema izleyicisi tarafından merakla beklenen Figüran'ın konusu ise söyle: Dünyanın en beceriksiz ve en sakar figüranı Mutlu, eşsiz bir senaryo yazdığına ve başrol oynayacak kadar yetenekli bir aktör olduğuna inanmaktadır. Olabildiğince sakar fakat bir o kadar da samimi hareketleriyle setin altını üstüne getiren Mutlu ve yine setlerde ışık asistanlığı yapan ev arkadaşı Cempo, mesleklerinde en üste çıkmak için kendi senaryolarını çekmek istemektedirler. Bu planlarını hayata geçirmek için, Mutlu'nun figüranlık yaptığı dizinin başrol oyuncusu Pelin Şafak'ı kendi projelerinde oynatabilmek ve dikkatleri üzerlerine çekmek için çabalamaktadırlar.

DİZİ VE FİLM SETLERİNİN BİLİNMEYEN DÜNYASI FİGÜRAN’DA

İki kafadarın projelerini yapımcı yapımcı dolaştırmaları ve Türkiye'nin Starı Pelin Şafak'ı filmlerinde oynaması için ikna çabaları, sezonun en komik ve samimi filmini ortaya çıkardı. Figüran'ın sıcak, umut dolu, bazen hüzünlü ama hep komik hikâyesinin arka planında dizi ve film setlerinin bilinmeyen dünyası izleyiciye sunuldu.