Magazin
16 Tem 2015 15:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Serenay Aktaş'a büyük şok! Kocamın Ailesi'nde kadro dışı kaldı!

Fox TV'de yayınlanan dizinin kadrosuna dahil olan oyuncuyla yollar ayrıldı.

Survivor All Star'daki şampiyonluk hayali yarım kalan Serenay Aktaş, ada dönüşü Kocamın Ailesi dizisinden teklif almıştı. Dizide Miray'ı oynamak için Kadir Gecesi anlaşma imzalayan Serenay'ın mutluluğu 1 gün sürdü.

YOLLAR AYRILDI

Dizinin yapımcısı Mia Film'in sahibi Banu Akdeniz, yaptığı açıklamada yeni bölümleri 3 Eylül'de başlayacak dizi için anlaştığı Serenay'la yollarını ayırdıklarını ve başka oyuncularla yoluna devam edeceğini duyurdu. Bu durum Serenay'ın fanlarını öfkelendirdi.

FANLAR ÖFKELENDİ

Yapımcı Akdeniz, hakaret mesajı atan fanları sakinleştirmek için Serenay'a bundan sonra başka projelerde çalışabileceği mesajını attı. Serenay da fan sitesi aracılığıyla yeteneğiyle ilgili değil, anlaşmasıyla ilgili son pürüzleri çözemediklerini açıkladı ve fanlarından olumsuz mesajlar atmaması için ricada bulundu.

SERENAY AKTAŞ KİMDİR ?

Survivor Serenay Aktaş, 1993'te İstanbul Bakırköy'de doğdu. Oyunculuk alanındaki yeteneğinin yanısıra kendine özgü pek çok dikkat çekici özelliğe sahip olan Serenay Aktaş aynı zamanda 1207 Antalyaspor'da görev alan yetenekli bir futbolcudur. 15 yaşında Zeytinburnu'nda futbol hayatına başlayan Survivor Serenay, burada iki sezon futbol oynadıktan sonra 1207 Antalyaspor'a transfer oldu.