Magazin
12 Nis 2018 11:11 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:09

Seren Serengil'den Gülben Ergen taktiği! İki ünlü isme zorlama hapis mi çıkacak?

Seren Serengil, bir dönem kendisinin de menajerliğini yapan Seyhan Soylu ve eski eşi Cengiz İmren’i şikayet etti.

Ünlülerin menajeri Seyhan Soylu 12 Şubat 2018'de yapılan Türkiye Basın Birliği Ödül Töreni'nde ödül aldığı esnada Cengiz İmren'i sahneye davet ederken, "Böyle özel bir gecede basınla ilgili bir mesaj bir haber vermek lazım ve kimseyle paylaşmadığımız yıllar önceki bir sırrı paylaşmak istiyorum" demişti.

Seyhan Soylu, Gülben Ergen'e hakaret nedeniyle Seren Serengil'in cezaevinde 3 günlük tutuklu kalmasının ülkenin gündeminde günlerdir konuşulduğunu belirterek, Seren Serengil ve Cengiz İmren ile ilgili özel bir bilgiyi paylaşmıştı.

Sisi'nin anlattığı olay şöyleydi:

"10 yıl önce, Muazzez Abacı, Nurdan Torun, Kibariye, Gökhan Güney için Cengiz İmren'in evine şarkı seçmeye gittik.O gün sabaha kadar eğlendik şarkılar söyledik herkes albümü için gerekli şarkıları Cengiz İmren'den aldım.Sonra Cengiz İmren ertesi günü kimin kaç tane şarkı alacağını söyledi telefonda manidar bir sele, kıs kıs gülüyorlardı pek anlayamamıştım durumu aradan 10 dakika sonra Seren Serengil ağladı "Sisi biliyor musun Ben şu an neredeyim? Ben Cengiz İmren'in evindeyim evi süpürüyorum, temizliyorum Çamaşır yıkıyorum, Akşama da yemeğe davet ediyorum" dedi Cengiz İmren ve ikisi bizi yemeğe davet etti... Tabii ki hepimiz şok olduk...Yıllar önce Seren Serengil ile aşk yaşamaya başladığında Cengiz İmren Hollandalı bir kadınla evliydi. Gülben Ergen'e sitem etmesine karşılık, kendisi de geçmişte evli bir adamla birlikteydi."

Bu sözlerden sonra, Seyhan Soylu Cengiz İmren'i sahneye davet etti ve Seren Serengil'in eski eşine yıllar önceki evlilikle ilgili olayı anlattırdı.Ardından da "Cengiz’e huzurlarınızda sormak istiyorum. Eski eşin Seren Serengil, 3 gün cezaevine girdiğinde görmek istedin mi? Seren Serengil seninle birlikteyken sen Hollanda’da evliydin di mi?” sorusuna ‘Hayır’ diyen İmren’e “Hayır diyor ama ben biliyorum o dönem başkasıyla evli olduğunu. İlk defa burada söylüyorum Seren Serengil ve Cengiz İmren'i ben tanıştırdım" diye konuştu.

SOYLU VE İMREN, SERENGİL’E 50 METRE YAKLAŞAMAYACAK!

Ödül töreninde yaşanan bu diyalog Seyhan Soylu ile Cengiz İmren'in başına dert açtı. Seren Serengil’in avukatı mahkemeye başvurarak "Ödül töreninde ilgili törenin gerçekleştirilme amaç ve konusu olmadığı halde gerçek dışı ithamlarda bulunmak suretiyle müvekkilini kamuoyunda küçük düşürmeye çalıştıkları" iddiasıyla Seyhan Soylu ve Cengiz İmren hakkında şikayette bulundu.

Mahkeme iki ismin Seren Serengil hakkında küçük düşürücü söz ve ithamlarda bulunmamalarına, 1 ay boyunca Serengil’in bulunduğu yerin 50 metre yakınına kadar yaklaşmamalarına karar verdi. Seyhan Soylu ve Cengiz İmren bu karara aykırı davrandıkları takdirde 3 gün hapis cezası ile karşı karşıya kalacak. 

SEYHAN SOYLU: BİZİMKİ DEDİKODU DEĞİL GERÇEKLER

Seyhan Soylu; Seren Serengil’e 50 metre yaklaşmama kararına ilişkin olarak şunları söyledi:

“Bizimki o kadar uzamaz. Öyle olsaydı biz bu tercihi yapmaz, Seren’i de kimseye yar etmezdik.(Gülüyor) Biz Seren’i severiz. Bizim yalan konuşmayacağımızı oda bilir. Bu ne perhiz bu ne lahana misali, gerçi bir de araya kelepçe demek lazım yeni atasözlerine ilave olarak. Seren kendisi her gün ekranda başkalarının dedikodusunu yapıyor bir şey olmuyor da biz gerçekleri söyleyince mi? kötü oluyoruz.  İyi o zaman bütün ünlüler bütün televizyon programlarına tebligat yollasın, benim hakkımda gerçekleri bile kimse konuşmasın diye. Olur mu? Olmaz elbet. Kamuoyuna mal olan birisinin haberi de, dedikodu da yapılır. Kaldı ki bizimki dedikodu değil gerçekler. Biz ekranda değiliz olsak ona da bol malzeme olur. Reytingte de o dahil tüm rakiplere nal toplatırız. Galiba Seren Gülben Ergen ile kavgasında Gülben’e destek verdim diye kızdı. Hatta bana mesaj attı. “Biz kardeşiz Gülben’e destek verme, Babam (Öztürk Serengil) seni çok severdi” diye. Seren bizi bilir, biz adaletten yanayız. Hem yıllardır Seren Serengil’in Gülben Ergen olayıyla gündeme gelmesinden yalnız ben değil kamuoyu da sıkıldı.

SEREN İLE GÜLBEN HUSUMETİ BİTMELİ!

Ayrıca aradan yıllar geçti. Artık hepimiz orta yaşa geldik. Seren ile Gülben husumeti bitmeli. Gülben’in nur topu gibi çocukları oldu. Seren’in de kuçularının yavruları bıcır – bıcırdı. Artık büyüdük. Seren bizi sever. Bizim dilimizin kemiği yok! 3 gün isterse onun çıktığı yerde yatarım. O, kuçularından ben de yılanlarımdan ayrı kalırım. (Bu arada piton besliyorum.) Seren ile dostluğumuz da 50 metreye sığmaz. Amma bir karış sevgi insanı mutlu eder. Biz dostluğun metresine değil, işlevine bakarız.”