Magazin
03 Eyl 2019 11:58 Son Güncelleme: 03 Eyl 2019 16:22

Seren Serengil Yaşar İpek evliliğinde şok belge!

Usta magazinci Ali Eyüboğlu ile başarılı televizyoncu İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın magazin programı “Magazin Noteri” yaz tatilinin ardından yeni yayın dönemine “merhaba” dedi.

Gündeme bomba gibi düşen ve karşılıklı suçlamalarla herkesin aklını karıştıran Seren Serengil-Yaşar İpek evliliğinin masaya yatırıldığı programda Ali Eyüboğlu bu evliliğin başından beri boşanma niyeti üzerine kurulu olduğunu ortaya koyan şok bir belge gösterdi.

Bu belge, Seren Serengil ve Yaşar İpek’in isimlerinin altında yazılı olduğu, 7 maddeden oluşan bir boşanma protokolüydü. Yeni evli ya da evlenmek üzere olan çiftlerin evlilik sözleşmesi hazırlamaları gerekirken, Serengil-İpek çiftinin adı “boşanma protokolü” olan bir belgede isimlerinin geçmiş olması, bu evliliğin başından beri bir gün mutlaka boşanma niyeti taşıdığı anlamını taşıyor.

Seren Serengil ve Yaşar İpek adına hazırlanan şok Boşanma Protokolünün maddelerinin şöyle:

 

“BİR TİYATRO OYNANIYOR, ALET OLMAYIN!”

 İlkay Buharalı’nın sorularını yanıtlayan Ali Eyüboğlu, Seren Serengil ve Yaşar İpek için hazırlanan boşanma protokolünü “Magazin Noteri” nde açıkladıktan sonra, belgeyi şöyle yorumladı:

“Bunun Türkçesi şu; bu boşanma protokolünü düzenleyen avukat Seren Serengil’in avukatı. Seren Serengil tarafı Yaşar’ın kardeşi Eylem İpek’in vasıtası ile konuşturmamak için 250 bin dolar cezai şart koşmuş. Fakat bu imzalanmadı, keşke bunu imzalasalardı şu anki tablo olmazdı. Tüm instagram takipçilerinin mutlu sandığı evliliği, anlaşamadılar bitti sanırdı. Ama bunun hazırlanmış olması bile şunu gösterir; aslında yolun başında, yolun sonunda karşılarına çıkacak manzarayı biliyorlarmış. Olaya böyle baktığın zaman şu anda olan bitene şaşırmıyorsun. Ben şaşırmıyorum. Ben Bodrum’daki düğüne gittiğimde bu boşanma protokolü elimdeydi. Sanırım bu belge bana “aslında bir tiyatro oynanıyor siz de alet olmayın Ali Bey” mantığı ile zaten geldi.