Serel Yereli'den çok konuşulacak bakirelik ve lezbiyenlik itirafı!

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, ınstagram hesabından takipçilerinin 2018 yılı ile ilgili sorularını yanıtladı. Yereli takipçisinin "Bakire misin?" sorusuna bomba bir cevap verdi.

Serel Yereli'den çok konuşulacak bakirelik ve lezbiyenlik itirafı! - Sayfa 1

Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı Alara karateriyle tanıdığımız ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli, sosyal medya hesabı instagramdan takipçilerinin 2018 yılı ile ilgili sorularını yanıtladı. Yereli takipçisinin, "Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?" ve "Bakiremisin?" sorusuna bomba cevaplar verdi.

112
Serel Yereli'den çok konuşulacak bakirelik ve lezbiyenlik itirafı! - Sayfa 2

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken ve tartışmaların odağında olan ünlü oyuncu ve şarkıcı Serel Yereli takipçisinin, "Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın" ve "Bakiremesin?" sorularına cevap vererek sosyal medyayı salladı.

212
Serel Yereli'den çok konuşulacak bakirelik ve lezbiyenlik itirafı! - Sayfa 3

"YALAN YOK İSTERDİM" Ünlü oyuncu Serel Yereli takipçilerinden gelen 2018 yılı ile ilgili sorulara cevap verdi. Bir takipçisinin, "Lezbiyen bir ilişki yaşar mısın?" sorusuna verdiği cevap ile sosyal medyayı salladı. Serel lezbiyenlik sorusuna, "Yalan yok vallaha isterdim olmak ama baya straightim(düz), erkekler dozunda iletişime geçildiğinde iyi yani sıkıntı yok farklıyız biz tabi baya ama onlarda insan sonuçta" cevabını verdi.

312
Serel Yereli'den çok konuşulacak bakirelik ve lezbiyenlik itirafı! - Sayfa 4

BAKİRELİK SORUSUNA CEVAP VERDİ Takipçisinin bakirelik sorununa da cevap veren Serel Yereli, "Evet desem inanacak mısın sadece soruyorum" ifadelerini kullandı.

412