Televizyon
10 Şub 2014 16:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

Şerefsizsin! Sana dansöz kıyafeti giydireceğim! Canlı yayında şok kavga!

Canlı yayında Mehmet Baransu ile Adnan Aybaba arasındaki kavgada hakaretler havada uçuştu, yumruklar sıkıldı, moderatör çaresiz kaldı...

TV EM'de futbol yorumculuğuna başlayan Taraf gazetesi Mehmet Baransu programın diğer yorumcusu Adnan Aybaba ile canlı yayında birbirine girdi. Sayısız hakaretin havada uçuştuğu programda iki defa reklam arasına gidilmesine rağmen tansiyon düşmezken Adnan Aybaba yayını terk etti.

Aybaba, programa getirdiği bir çantayı kameralara göstererek çantanın içinde Baransu'yu zor durumda bırakacak ses kayıtları belgelerin olduğunu iddia edince başlayan kavga stüdyoda tozu dumana kattı. Baransu reklam arasında Aybaba'nın üstüne yürürken canlı yayında ise ağzına geleni söyledi.

BARANSU'DAN ŞAŞKINA ÇEVİREN İFADELER!

Aybaba'nın çantasındakileri açıklamasını isteyen Baransu "açıklamazsan namertsin, şerefsizsin" dedi. Aybaba'ya yönelik sözleriyle şaşkına çeviren Baransu "ayaklarıma kapanacaksın, sana dansöz kıyafeti giydireceğim" dedi. Israrla ve defalarca "erkek misin sen?" diye soran Baransu "erkeksen açıklarsın o belgeleri" dedi.

REKLAM ARASINDA STÜDYODA KIYAMET KOPTU

Adnan Aybaba ise Baransu'un "sana dansöz kıyafeti giydireceğim" sözlerine "ben de sana subay kıyafeti giydireceğim" sözleriyle yanıt verdi. Moderatörün ısrarına karşın tansiyonun düşmediği programda iki defa reklam arasına gidilmek zorunda kalındı. Ancak reklam arasında iyice yükselen tansiyon stüdyada fiili bir durum yaşanmasına neden oldu. Baransu'nun Aybaba'nın üstüne yürüdüğü o anlar çarpıcı bir fotoğraf karesine yansıdı.