Polemik & Kulis
21 Tem 2011 14:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:36

ŞEREFSİZ SÖZÜ ÇILDIRTTI! DOĞUŞ, HİLAL CEBECİ'NİN KATILDIĞI PROGRAMI BASTI!

Hilal Cebeci, Doğuş'un Star Tv stüdyolarını basarak kendisine şerefsiz diyen Rasim Ozan Kütahyalı ile tartışmak istediğini öne sürdü.

Star Tv ekranlarında yayınlanan Yerde Göğe’nin bir bölümünde kadına yapılan şiddet gündeme geldi. Programın yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı ise Türkiye’de kadına yönelik yapılan şiddete tepki göstererek “Türkiye’de kadınlar eşek sudan gelinceye kadar dövülüyor. Sonra öldürülüyor. Bakın bu erkekliğe de sığmaz. Bu yaparsanız sizde şerefsizsiniz. Böyle bir şerefsizlik olmaz.” dedi.

Programın ilerleyen dakikalarında canlı yayın konuğu Hilal Cebeci’nin de Doğuş tarafından şiddet gördüğünü iddia etmesi üzerine Rasim Ozan Kütahyalı “Doğuş’ta bunu yaptıysa, demin dediklerim onun içinde geçerli.” diyerek bir anlamda Doğuş’a da hakaret etmiş oldu.

Program sonrası ise Hilal Cebeci, Twitter sayfasından şarkıcı Doğuş’un stüdyoyu bastığını iddia etti. Cebeci bu iddiasını takipçileri attığı şu twit ile duyurdu:
“Dogus rasimin ona şerefsiz dedini duymuş studyoyu bastı hahahahahhah:)”

Cebeci, daha sonra hayranlarının meraklı soruları üzerine, Rasim Ozan Kütahyalı’nın çıktığını ve bir şey olmadığını söyledi.

Ünlü popçu Doğuş geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programda eski sevgilisi Hilal Cebeci’ye tokat attığını itiraf etmişti