Medya
27 Oca 2017 23:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:26

Serdar Turgut teşhisi koydu: Ahmet Hakan'a asıl darbeyi kadınlar vurdu

Serdar Turgut, Ahmet Hakan'ın Ana Haber'de beklenen performansı gösterememesinin nedeninin kadınlar olduğunu açıkladı.

Ahmet Hakan'ın Kanal D Ana Haber'deki performansı tartışılmaya devam ediliyor...

Habertürk yazarı Serdar Turgut, Ahmet Hakan'ın ana haberde beklenen performansı tutturamamasının nedeninin kadınlar olduğunu savundu...

AHMET HAKAN'A ASIL DARBEYİ VURAN...

Birçok yorumcu, Ahmet Hakan’ın neden beklenilen performansı tutturamadığını ve sunduğu haber programının reytingde pek başarılı olamadığı hakkında yorumlar yapıyor.

Oray Eğin de kendini tutamadı ve furyaya dahil oldu. O yazısı, gerçek sebebi olduğu yerde değil tamamen uzaklarda arama konusunda bir başşaheserdi.

Bu furyaya bugün son vermek ve Ahmet Hakan’ı bitirmekte olan gerçek nedeni açıklamak durumundayım. Bunun Ahmet Hakan’a da yardımcı olacağını düşünüyorum; çünkü gerçek nedeni okuyunca görecek ki çözümü de çok basit.

Ahmet Hakan’ı gerçekte bitiren neden kadınlardır. Meseleyi iyice anlatabilmek için kendimden örnek vermeliyim. Rana’dan önce çıktığım kız arkadaşlarım pek masum melekler değillerdi. Aslında ben öyle çok melek olandan da pek hoşlanmam ya ayrı mesele.

Ama Rana hayatıma girince tamamen tükendim. Tükenmem hâlâ ivme artırmış bir şekilde sürüyor. Onu ilk tanıdığım gün Hürriyet Gazetesi’nde çalışıyordum. O odaya girer girmez, “Serdar işte şimdi hapı yuttun” dedim kendi kendime ve nitekim haklı da çıktım.

O gelinceye kadar işini düzgün yapan, sıkı çalışan bir gazeteciydim. Rana hayatıma girdikten 3 ay sonra işi tamamen boşvermiş, kafası iyi, sürekli acı çeken ve hep yanlış yapıyormuşum gibi düşünen bir adam haline gelmiştim.

O beni manipüle etmek için arada bir benden ayrıldığını söyler, ben adeta evsiz ayyaşlar gibi olur ve acı çekme çıtamı yükseltirdim. Tam mahvolmak üzereydim ki Washington’a temsilci atandım ve kurtuldum.

“Biraz nefes alacağım” derken oraya da geldi ve sonrasında evlendik. Evlendikten sonra gördüm ki meğer ben bu zamana kadar iyi huylu ve sevecen Rana’yı görüyormuşum; evlendikten sonra gerçek yüzünü görmeye başladım ve sonrası malum.

Benim sevgilim yok. Bunu istemediğimden ya da çok ahlaklı olduğumdan değil. Açıkçası, Rana’nın beni kıskandığından değil sadece zevk olsun diye, toplumsal kural yerine gelsin diye öldüreceğinden korkuyorum. O nedenle tek eşli yaşarım.

Şimdi anladığım kadarıyla Ahmet kardeşim oldukça çapkın biri. O da tek eşli yaşıyor olabilir ama “zincirleme tek eşli familyası”ndan. Yani eşler zincirleme değişebiliyor. O, onların çoğunun aslında birbirleriyle aynı olduğunu göremiyor. Adamın gözü kararmış bir kere.

Ben tek işi, tek eşim varken iyi yapmaya uğraşıyorum. Ama o her şeyi bir anda bozma gücüne sahip. Ahmet ise birçok zor işi bir arada yapmaya çalışırken o kadar kadını da idare etmeye çalışıyor. Bu insani bir çaba değil; yazıktır, günahtır bu adama. Bence onun kurtarılmaya ihtiyacı var.

Kanalda yeni işine başlamadan birkaç gün önce zincirde yeni bir halka daha ortaya çıktı. Sanki çok uzun süre mahrum kalmış gibi yeni bir sevgilisi olduğu haberi yayıldı.

Kardeşim bak, madem bu kadar iddialısın, egon bu kadar yüksek, o zaman biraz yalnız kalmaya ihtiyacın var. Kaçıncı kadında “Artık yeter” diyeceksin? Senin aşk hikâyelerini okurken ben yoruluyorum vallahi. Neler çekmekte olduğunu ben biliyorum.

Seni yeni işinde başarılı kılmak için “kastrasyon” çok radikal bir tedbir olabilir. İradeni kullan, kadınlardan biraz uzak durmaya çalış. Bunu yaparsan çok kısa sürede reytinglerde de yükselmeye başlayacaksın. Bak eğer reytinglerde yükselirsen ileride kendine hedef koyduğun “çıktığın kadın sayısını” daha hızlı tutturma yolu da açılmış olacak.