Gündem
04 Şub 2011 12:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:01

SERDAR TURGUT MURAT BARDAKÇI'NIN KELLESİNİ NEDEN İSTEDİ?

Serdar Turgut, köşesinde sık sık atıştığı Murat Bardakçı'nın Mısır analizlerini köşesinde yorumlamıyormuş gibi yaparak yorumladı.

Serdar Turgut köşesinde sık sık atıştığı Murat Bardakçı'yı yerin dibine soktu çıkardı. Turgut, Bardakçı'nın Mısır analizlerini yorumladı. Ama sanki yorumlamıyormuş gibi yaparak.

İşte Turgut'un "Yok canım o kadar da saçmalayamaz" dediği Bardakçı için yazdıkları:
"Aramızdaki atışmaları zevkle izleyenler, son günlerde bana sürekli mesaj gönderiyorlar. Murat Bardakçı'nın Mısır ile ilgili olarak. "Orada 1 milyon insan yürüyemez, 20 bin kişi bile toplanamaz. Toplanırsa da bunun iki misli adam da ölür" dediğini anlatıyorlar.

Bir başka kişi ise Murat Bardakçı'nın, "20 bin kişiyi bulsunlar kellemi keserim" dediğini söyledi ve bunu diyen, yürüyüşte olanlardan sonra "Kellesi neden hâlâ omzunda acaba" diye de sordu.

Buna makul bir cevap veremedim ama ben bütün bu söylenenlere inanmak İstemiyorum. "Televizyon programına bak, aynen böyle dedi" diyenlere de uymuyorum. Çünkü kendi düşündüğü kadar bilgili bir insan olmasa bile, Mısır gibi uzun süre yaşadığı ve dilini iyi bildiğini söylediği ülke hakkında bu kadar yanlış yapacağına, saçmalayabileceğine İnanamıyorum.

"Aramızı kızıştırıyorlar" diyerek kucağıma bırakılan bu fırsatı görmezlikten geleceğim; nasıl olsa o bana ileride daha çok fırsat verecektir.