Medya
17 Haz 2011 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:28

SERDAR TURGUT: HİÇ BİR DÖNEK ORAY EĞİN'İN HIZINA YETİŞEMEZ!

Habertürk yazarı Serdar Turgut, Oray Eğin'in son yazıları için 'Hiçbir dönek Oray Eğin'in hızına yetişemez' diye yazdı.

Oray Eğin’in seçim sonrası AK Parti’nin başarısını teslim eden yazısı, Serdar Turgut’u kızdırdı. Turgut, Eğin için, ’yaşam koçları’nın ağzından "Hiçbir potansiyel dönek hızına yetişemez" dedi.

İşte Serdar Turgut’un "Beyaz Türklerden Son Haberler" başlıklı bugünkü köşesinden o kısım:

"Beyaz Türklere hayatı nasıl yaşamalarına dair danışmanlık yapan ’yaşam koçları’ seçim sonrası iş yüklerinin artmasından rahatsızlar. Yaşam koçları bir çok müşteriden "Bu aşamada nasıl dönebilirim, eskiden düşman olduğum görüşleri nasıl savunmaya başlarım, bunun en iyi yöntemi nedir?" konularında tavsiyeler beklediklerini söylüyorlar.

Bu konunun kendileri açısından yeni bir talep olduğunu belirten Yaşam koçları Birliği Derneği Başkanı, bu iş için sadece teoriyi iyi bilmelerinin yetmeyeceğini, en iyi dönme konusunda kendilerine mükemmel bir rol modeli bulmak zorunda kalacaklarını söylüyorlar.

Bir kısım yaşam koçu bu konuda en iyi modelin Oray Eğin olacağını söylerken, bir kısmıda onun bu konudaki hızına ve radikalliğine hiçbir potansiyel döneğin yetişemeyeceğini ve bu nedenle onun iyi bir rol model olamayacağını söylüyorlar. Yaşam koçları arasındaki mesleki tartışmanın yakında sertleşmesi bekleniyor."

 YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ