Magazin
25 Mar 2013 15:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:06

SERDAR ORTAÇ'TAN ŞOK SÖZLER; ''BİRİ SEVGİLİMİN KALÇASINA BAKSA GURUR DUYARIM''

Serdar Ortaç, siyasetten sevgilisi Chloe'ye kadar bugüne kadar hiç duymadığımız açıklamalarda bulundu.

Müziğin duayenleri arasında olan ve şimdilerde Popstar’da jüri üyesi olarak ekranlardaki yerini alan Serdar Ortaç, siyaset dünyasından sözlendiği ve her yerde dudak dudağa olduğu sevgilisi Chloe’ye kadar duymaya alışkın olmadığımız açıklamalarda bulundu.

Hürriyet’ten Hakan Gence’nin röportajından satır başları :

- Başı kapalılar üniversiteye gidemez" dediler. Kız arkadaşım İrlandalı, aşırı mini etekler giyiyor. Dün de başörtüsü reklamı için katalog çekti. Ben bisiklete binerken komple bere takıyorum. Kız arkadaşımın yüzünü kapatıp motosiklet kullanıyorum bunların ne farkı var?

- Emirgan Korusu evimin aşağısında. Eskiden orada bir tane başı kapalı piknik yapamıyordu. Çünkü elinde köpekleri olan beyaz Türkler orayı işgal etmişti.

- Baştan sona peyzaj yapıldı. Artık orada sultan aileler (muhafazakâr aileleri kastediyor) çay içiyor. Oysa bu insanlarımızın yaşam hakları ellerinden alınmıştı. Bunun siyahi köle döneminden ne farkı vardı? Sana ne! Bana da "Kürtçe şarkı okuyamazsın" dediler. Yok ya!

- Demet Akalın çok disiplinli. Orhan Gencebay çok detaycı. Bülent Ablam anormal bilgili bir kadın.

- Chloe’yi klibime model olarak seçtim. Özgürlüğüne düşkün. Hüküm altına girmemesine âşık oldum. Çok peşinde koştum. Sonunda flört etmeye başladık. 10 aydır birlikteyiz. Şimdi Türkçe öğreniyor.

- O çok kıskanç. Benim umurumda değil. Yan masadaki adam, yanımda oturan kadın için "Ne güzel kalçaları" var derse gurur duyarım. Çünkü sen o kalçalara ancak bakarsın. Ama ben dokunabilirim.