Magazin
21 Mayıs 2015 11:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Serdar Ortaç'tan olay sözler: Ölmemi bekliyorlar!

Serdar Ortaç yeni albümü "Çek Elini Kalbimden"in tanıtım için katıldığı radyo programında ilginç açıklamalarda bulundu. 'Hak ettiğim değeri vermek için ölmemi bekliyorlar' dedi.

Serdar Ortaç yeni albümü “Çek Elini Kalbimden”in tanıtımı için Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldu. İlginç açıklamamalara imza atan sanatçı  ‘Hak ettiğim değeri vermek için ölmemi bekliyorlar’ dedi.

Geçtiğimiz yıl müzik severlerle buluşturduğu 20.yılına özel albümüyle ilgili talihsiz bir dönem geçirdiğini açıklayan Serdar Ortaç;

“Yirminci yıl albümümde evlendim. Evlendiğimin ertesi günü hastaneye düştüm. yirmi-yirmi beş gün hastanede yattım.

Şunun şurasını böyle yapın diyerek, söz verdiğim için albümü telefonda tamamladım. Başında olmadıktan sonra iş yürümüyor. Bana göre 20.yıl albümüm hayatımdaki kayıp bir albüm. Üzerine düşemedim.” dedi.

ŞARKILARIMI GİZLİ GİZLİ TUVALLETTE DİNLİYORLAR!

Kendisini eleştirenlere cevap veren Ortaç;

“Serdar Ortaç şarkı yapmış. Adamı sevmeye bilirsin. Yaşam tarzını kabul etmeyebilirsin. Gizli gizli tuvalette şarkılarımı dinlemene gerek yok. Evlendim bak adam da oldum.” dedi.

Yasemin Şefik’in “Sence hak ettiğin saygıyı bulabiliyor musun?” sorusu üzerine Serdar Ortaç’ın cevabı hayli ilginç oldu;

“Kayahan vefat etti. ‘Kayahan’a Saygı’ albümü 2 milyon (internette) tık aldı. Herhalde benim de ölmemi bekliyorlar,

Serdar Ortaç’ın isminin hak ettiği yeri bulması için... Kolay kolay ölmeyeceğim, Allah eğer ecelimle vermezse, başımdan geçenlerle hala ayaktayım. Çabuk ölmem.”