Magazin
07 Kas 2017 17:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:15

Serdar Ortaç'tan itiraf: Eşimin babası bir tek şartla 'evet' dedi!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, yeni albümü 'Cımbız' ve müzikten evliliğine kadar bilinmeyenleri anlattı.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç bir radyo programına katıldı. Serdar Ortaç'a mutlu bir evliliğinin olduğunu ve bunu şöhretine ve bunca göze rağmen nasıl başardığı soruldu, Ortaç evlendiği sırada mutlu bir evlilik için Orhan Gencebay'ın kendisine verdiği bir öğüdü uyguladığını söyledi.

Ortaç, "Orhan Gencebay bana 5-6 sene önce, ben evlenmeden önce şunu söylemişti: "Evleniyorsun bak, eğer mutlu bir yuvada devam etmek istiyorsan şunlara dikkat etmelisin: Birincisi, dip dibe yaşamayacaksın hem senin hem eşinin özel hayatları olacak, karışmayacaksın. İkincisi, üç tane kelimeyi ezberleyeceksin; 'Haklısın', 'olabilir', 'evet aşkım'. Bu üç kelimeyi ezberlersen hanımın da mutlu olur hayatınızda. Ben İrlanda'ya eşimi ailesinden istemeye gittim.

Eşimin babası bir tek şartla evet dedi; "Happy Wife, Happy Life". Eğer bunu yapabileceksen 'tamam' dedi. Mutlu olmak ve depresyona girmemek için her şeye evet. Eşime, arkadaşıma, dostuma, anneme, kardeşime de öyleyim, rahmetli babama da öyleydim.

Üç gün sonra doğru bir zaman ve doğru bir yerde bir kahve içerken, "Aşkım sen instagrama şu mini etekli resmini yükledin, bana yükleyeyim mi diye sordun, ben de 'evet' dedim. Hatırlıyor musun? Bence yüklememeliydin! Bak, kötü yorumları da aldın görüyor musun?" deyince zaten ders alıyor karşı taraf" diyerek mutlu bir evliliğin üç önemli formülünü anlattı.

Serdar Ortaç, sağlığı ile ilgili dışarıdan iyi gözükmesine rağmen aslında hastalığından dolayı çok acı çektiğini söyleyerek, "Dıştan iyiyim; ama içeriden yanıyorum.

Sanki çimentoyu, alçıyı belime dökmüşler gibi. Sahnede 'Yaz Yağmuru'nu okuyorum mesela, hop, yana kayıyorum toparlıyorum kendimi devam ediyorum. Bu konserleri yapmazsan evde oturup kendimi yerim. O yüzden hiç önemli değil, atlatacağım bu hastalığı da" dedi.