Spor
23 Eyl 2021 14:38 Son Güncelleme: 23 Eyl 2021 18:03

Serdar Ortaç'tan Beşiktaş taraftarını kızdıracak sözler!

Serdar Ortaç'ın konseri sırasında şarkısını durdurarak söyledikleri Beşiktaş taraftarını kızdırdı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, 22 Eylül gecesi yani Beşiktaş-Adana Demirspor maçından bir gün sonra Adana'da Tren isimli bir mekânda sahne almış, bir ara şarkısını keserek bir konuşma yapmıştı.

HAKARET İÇEREN KELİMELER KULLANMIŞTI

Ortaç, "Bazı masalar... Işıkları açın... Telefondan bana gösteriyor... Adana Demirspor.... Adana Demirspor bu hafta ağzına s...tı. Helal olsun Adana. O yüzden onun için söylüyoruz." ifadelerini kullanarak 3-3 biten Beşiktaş - Adana Demirspor maçına göndermede bulunmuştu.

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Siyah Beyazlı kulüp, ünlü popçu için harekete geçti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan kulüp, "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı S.O. hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." ifadelerine yer verdi.

Serdar Ortaç özür diledi

Twitter hesabından bir açıklama yapan Serdar Ortaç, "O gece konserde bir seyirci telefonunu gösterdi. Israrla bunu söyle abi dedi. O sözler. Ben de öyle dedim. Yani kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim. Özür diliyorum. Beşiktaş büyük bir camiadır. Sergen 30 senelik dostum. Bütün arkadaşlarım hemen hemen Beşiktaşlı. Herkesten özür diliyorum." dedi.