Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var'

Uzun yıllardır kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) ile mücadele eden Serdar Ortaç, "Bunun tedavisi yok" dedi. Bunalımda olmasının tek sebebinin aşk ya da boşanması değil, MS olduğunu söyleyen şarkıcı, sağlık durumu hakkında konuştu.

Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var' - Sayfa 1

Serdar Ortaç, önceki gün Kozyatağı’nda bir güzellik merkezinde kişisel bakım yaptırdı. Popçu, bakım sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı.

17
Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var' - Sayfa 2

"HASTALIKAN SONRA HEPTEN SALDIM GİTTİ"

Kendini çok ihmal ettiğini dile getiren Ortaç, "Depresyondan çıkamadım, arkadaşım davet edince geldim ve ilaç gibi geldi. Hep kadınlar yaptıracak diye bir şey yok, erkekler de kişisel bakımına dikkat etmeli. Mesleğim gereği kimseye kötü görünmek istemem ama bakım yapmak benim için eziyet. Aslında hiç sevmem, hastalandıktan sonra da hepten saldım gitti" dedi.

27
Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var' - Sayfa 3

"ÜÇ ATAK GEÇİRDİM, DÜRDÜNCÜ ATAĞIN GELMESİ TEHLİKELİ"

Sağlık durumyla ilgili bilgi veren 53 yaşındaki sanatçı, "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok. Üç atak geçirdim, dördüncü atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz" şeklinde konuştu.

37
Serdar Ortaç'ın MS mücadelesi! 'Ayağımı kaybetme riskim var' - Sayfa 4

"ARTIK BİSİKLETE BİNEMİYORUM"

Sahneye çıkınca her şeyi unuttuğunu belirten Ortaç, "Ne kadar bunalımda olsam da sahnede her şeyi unutuyorum. Bu sene çok çalıştım ve çok konser verdim" ifadelerini kullandı.

47