Magazin
18 Haz 2021 09:56 Son Güncelleme: 18 Haz 2021 13:46

Serdar Ortaç evine haciz koyduran eski eşine sitem etti! Meblağ çok büyük…

Son dönemde yaşadığı ekonomik sorunlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eski eşi eşi Chloe Loughnan'un evine haciz koydurmasına sitem etti.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Seçil Gür'le sessiz sedasız ayrılan Serdar Ortaç, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ortaç, eski eşi Cehle Loughnan'ın evine haciz koydurduğunu açıkladı.

“600 BİN LİRA BORCUM VAR”

Şarkıcı, eski eşi Chloe Loughnan'ın kendisine dava açtığı yönünde çıkan haberlere, "Eskiden sorun yaratmıyordu. Ama demek ki o da değişti. Eve haciz koydurdu. Artık parası neyse ödeyeceğiz. Chloe'nın parası bende kalmaz! Sarıyer Belediyesi'ne 25 bin lira, eski eşim Chloe'ye 600 bin lira borcum var. Sağlık olsun, ödeyeceğiz" diyerek sitem etti.

“NAZAR DEĞDİ GALİBA…”

Sevgilisi Seçil Gür ile ayrıldıklarını söyleyen Ortaç, "Nazar değdi galiba. Seçil Gür ile ilişkimiz yürümedi" dedi.

Ortaç, yakın dostu Mehmet Ali Erbil'in "Bütün telif haklarını sattı. Hayatının garantisiydi, emekli maaşıydı. Evinde kumar oynamak için sattı! Şimdi şarkıları nerede çalınsa, parası o sattığı adama gidiyor" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Onu parasızlıktan satmadım. 5 sene önce bestelerimin teliflerini takip etsin diye verdim. Kumar konusunda ise haklı. Kumarda çok para kaybettim" dedikten sonra evinin yolunu tuttu.