Magazin
02 Haz 2016 08:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:16

Serdar Ortaç eşi Chloe'nin dayak iddialarına yanıt verdi

Geçtiğimiz haftalarda iş için Amerika'nın Miami şehrine giden Serdar Ortaç'ın İrlandalı eşi Chloe'nin dayak yediği iddia edilmişti

Türkiye'ye döndüğünde yüzü morlukla içerisinde görünen Chloe için ilk açıklama sanatçı eşinden gelmişti. Ortaç önceki gün Chloe ile birlikte restoran çıkışında gazetecilere eşinin dayak iddialarına tekrardan açıklık getirdi.

Serdar Ortaç, önceki gece eşi Chloe Loughnan ile birlikte Ulus'taki Sunset adlı restoran çıkışı görüntülendi.

Şarkıcı, yurtdışında dayak yediği iddia edilen eşi için "Amerika'da yolda yürürken yere kapaklanmış. Bazı yerlerde benim dövdüğüme dair haberler çıkmış. Bırakın dövmeyi saçının teline zarar gelse ölürüm" dedi.

EŞİNE YASAK GETİRDİ

Serdar Ortaç eşi Chloe'yle olan evliliğinde eşini çok rahat bıraktığı için arkadaşları tarafından eleştirilmişti.

Bu eleştiriler haber bile olmuş sosyal medya bu iddialarla çalkalanmıştı. Görünen o ki bu tepkiler Ortaç'a sadece arkadaşlarından değil annesinden de geliyor. Gelini Chloe bir iş gezisi için uzun bir süre Amerika'da kalan Serdar Ortaç'ın annesi Nesrin Hanım da bu duruma isyan etmiş. Gazetecilere verdiği bir röportajda bu durumu açıklayan Serdar Ortaç, "Annem haklı. Eşim çok gezmeye başladı. Büyük sözü dinleyeceğim. Chloe'yi artık tek başına defilelere ve yurt dışına asla yollamayacağım" açıklaması yaptı.