Serdar Ortaç Demet Akalın'ı suçlamıştı, eski videosu olay oldu!

Popçu Serdar Ortaç'ın, bir dönem yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş'le küslüğü hakkında Demet Akalın'ı hedef almasının yankıları sürüyor. Magazin dünyasında geniş yankı uyandıran açıklamaya Akalın'dan tepki geldi. Ortaç'ın 5,5 yıl öncesine ait videosu ise şaşkınlık yarattı.

Serdar Ortaç Demet Akalın'ı suçlamıştı, eski videosu olay oldu! - Sayfa 1

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Hangisi Doğruı Sevgili Serdar?" başlıklı yazısı şöyle:

Serdar Ortaç’ı ‘Magazin Noteri’ne konuk ettiğimizde ona yönelttiğim sorulardan biri Ebru Gündeş’le görüşüp görüşmediğiydi. Çünkü Gündeş, yıldızının parladığı 1993 yılında konuk gittiği radyoda keşfedip şarkıcı yaptığı DJ Serdar Ortaç’la çok sıkı dosttu.

19
Serdar Ortaç Demet Akalın'ı suçlamıştı, eski videosu olay oldu! - Sayfa 2

Ortaç, o dostluğun nasıl bittiğini şöyle anlattı:

“Beş yaz önce Çeşme’de Demet Akalın’la sohbet ediyorduk. Reza (Ebru Gündeş’in eşi) tutuklanmıştı. Demet’e dedim ki, ‘Görüyor musun Reza da tutuklandı.’ O da, ‘Geçmiş olsun dedin mi?’ diye sordu. Ben de ‘Daha bugün tutuklandı, ne olduğunu anlayalım, yarın ararım’ dedim. Konu öyle kapandı. Aylar sonra Demet, Ebru’ya, ‘Aman Reza içeri girdi, ben neden arayayım Ebru’yu dedi’ demiş. O da bunu benim söylediğime inanıp, havaalanında yüzüme bile bakmadı. O günden beri de yüzüme bakmıyor. ‘Merhaba’ desem, selamımı almıyor. Bu yüzden o arkadaşlık çöpe gitti."


29
Serdar Ortaç Demet Akalın'ı suçlamıştı, eski videosu olay oldu! - Sayfa 3

Magazin dünyasında geniş yankı uyandıran bu açıklamaya Demet Akalın’dan tepki gecikmedi. Şarkıcı, Ortaç’a şu üç tweet’le yanıt verdi:

“Dost dosttur! Aramak da, gitmek de insanın elindedir! Hele ki hapse girerken arkandan gelen biriyse. Akıllanmıyor adam, enteresan.”


39
Serdar Ortaç Demet Akalın'ı suçlamıştı, eski videosu olay oldu! - Sayfa 4

“Yıllar önce hapishaneye giderken beyefendi, Gündeş arkasından arabayla takip etti onu, unutuyor herhalde. Ne diyeyim, kendi kişiliğini bana niye bağlamış seneler sonra anlamadım. ‘Çantalarınızı yiyin’ dedi ya ona istinaden.”


49