Magazin
06 Ara 2021 16:27 Son Güncelleme: 06 Ara 2021 16:47

Sercan Yıldırım ile Nihan Yönel evlendi! Survivor arkadaşları yalnız bırakmadı

Survivor eski yarışmacılarından ve aynı zamanda eski futbolcu Sercan Yıldırım, uzun süredir birlikte olduğu Nihan Yönel ile nikah masasına oturdu. Çifti, yakın arkadaşları ve Survivor eski yarışmacıları yalnız bırakmadı.

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, yoga eğitmeni Nihan Yönel ile dünyaevine girdi. Bursa'da bir otelde düzenlenen törene çok sayıda ünlü isim katıldı.

Genç çiftin nikahını Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kıyarken, Sercan'ın  şahitliğini teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yaptı. Sağlam, Yıldırım çiftini kutladı ve ömür boyu mutluluk diledi.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

En son katıldığı Survivor yarışmasıyla ününe ün katan Yıldırım'ı yarışmadan arkadaşları da yalnız bırakmadı. Başta Mert Öcal olmak üzere Parviz Abdullayev, Aşkım Burce ve Semih Öztürk nikahta hazır bulundu.

TANIŞMA HİKAYELERİNİ ANLATMIŞTI

Sercan Yıldırım, Nihan Yönel ile tanışma hikayelerini anlatmıştı:

"Kardeşimin arkadaşı kafe açmıştı. Oraya gittiğimizde arabasından inerken gördüm. Aura'sından etkilendim. Çaktırmadan fotoğrafını çekip mekan sahibine gönderdim. 'İlkokul arkadaşım, uzaktan da akrabam' dedi. 'Akraban olsun olmasın evlenmek istiyorum' dedim."

Nihan Yönel'in yoga stüdyosu açtığını ve kendisinin de o dönem yoga eğitimi almak istediğini anlatan Yıldırım, Instagram'dan yazıp görüşmeye başladıklarını aktardı. 3.5 ay gibi kısa bir sürede de evlilik kararı aldıklarını belirten Yıldırım, Survivor All Star yarışmasına da düğünden sonra gideceğini söyledi.