Medya
01 Şub 2011 09:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:00

SERAY SEVER'DEN İTİRAF; ''EVET ESİNLENDİK!''

‘+18' dizisinin yapımcısı Seray Sever, Friends dizisinden esinlendiklerini hangi yazara itiraf etti?

SERAY’DAN iTiRAF: EVET, ESiNLENDiK

‘+18’ dizisinin yapımcısı Seray Sever “Senaristimiz, iki dizi arasındaki benzerlikleri benim isteğimle kattı diziye, ama bu haftadan itibaren bizim dizimiz bambaşka bir yere doğru gidecek” dedi

Seray Sever’in bu yanını seviyorum... Lafı eveleyip,  gevelemiyor. Doğrusu neyse onu söylüyor.
 Sever’in şirketi Zodyak Yapım adına Show TV’ye çektiği   ‘+ 18’ adlı gençlik ve komedi dizisinin ilk bölümü ile Amerika’nın olay yaratan dizilerinden ‘Friends’ arasındaki benzerlikleri yazmıştım dün.
‘Seray’ın dizisi tanıdık çıktı’ başlıklı yazımı, “Seray Sever’in ve ‘+ 18’ dizisinin senaristinin verecekleri yanıtlar olmalı bu duruma” diye noktalamıştım.
Yazıyı okur okumaz hemen aradı Seray Sever...

Şimdiye kadar Türkiye’de çekilen birçok yerli dizinin yabancı dizilerden nasıl izler taşıdığını isimlerini vererek anlatan Seray Sever, ‘+ 18’in ilk bölümü ile ‘Friends’ dizisi arasında ciddi benzerlikler olduğunu da itiraf etti. Seray Sever, “Keşke ‘Friends’ gibi bir dizi de biz yapabilsek? ‘Friends’ benim çok sevdiğim bir diziydi. Senaristimiz, iki dizi arasındaki benzerlikleri benim isteğimle kattı diziye, ama izle, bak... Bu haftadan itibaren bizim dizimiz bambaşka bir yere doğru gidecek” dedi.
İzleyip, göreceğiz...

Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET