Magazin
17 Oca 2014 09:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

Şenses'in eşi suskunluğunu bozdu; Kredi çekip kocamı soymuşlar

Üç hafta önce hayatını kaybeden Adnan Şenses'in eşi Lale Şenses, suskunluğunu bozdu

Birileri adına kredi çekip, kocamı soyup soğana çevirmiş. Adamcağız üzüntüsünden kendini yiyip bitirmiş meğer!

Sabah Gazetesi'nde Başak Çokan imzası ile yeralan haber şöyle;
Adnan Şenses'in ölümüyle ortaya atılan 'miras kavgası' iddiası, Şenses Ailesi'nde büyük üzüntü yarattı. Olayın kahramanlarından olan, Adnan Şenses'in kızı Arzum Alkış Şenses'in iddialara ateş püskürmesinin ardından, merhum sanatçının eşi Lale Şenses ile konuşmak için telefona sarıldım. Çok üzgün olan Lale Hanım, sessizliğini GÜNAYDIN için bozdu:
Benim eşim bugüne kadar ne kimseden borç almıştır, ne de istemiştir. Fakat ölümünden önce birileri onun adına kredi çekmiş. Her şeyini boşaltmışlar, soyup soğana çevirmişler rahmetliyi. İyi ki parası yok, bir de olsa ne olurmuş...
Adnan, beni iş hayatında hiç karıştırmazdı. Ona göre kadın evde oturmalıydı. Ama Adnan resmen batmış! O; kimseye sıkıntısını anlatmaz, işlerine asla karıştırtmazdı. Ben kocamın battığını bilseydim, işlerine el atardım. Adamcağız kederinden, üzüntüsünden kendini yiyip bitirmiş meğer. Ne malı, ne mülkü; dünya kadar borcu varmış.
Adnan, hastaneye yatmadan önce zaten benzin istasyonunu satışa çıkarmıştı. Şimdi onu satmak yerine işler hale getirip borç ödemeye çalışıyoruz.