Gündem
23 Kas 2020 14:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2020 14:23

Şenol Güneş'ten Yiğit Bulut'a sert yanıt: "Ekonomiyi batıran adam..."

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut’a isim vermeden tepki gösterdi.

UEFA Uluslar B Ligi'nde Macaristan'a deplasmanda 2-0 yenilmesiyle küme düşen A Milli Takım’ın teknik direktörü Şenol Güneş basın açıklamasında bulundu.

Milli Takım’ın küme düşmesi sonucu gelen eleştirilere yanıt veren Güneş, "Almanya 6 tane yedi diye dünya futbolundan yok mu oldu? Bu Milli Takım, sonuç alırsa iyi almazsa kötü mü diyeceğiz? Bunu yapmayalım" dedi.

“EKONOMİYİ BATIRMIŞ ADAM BANA EKONOMİDEN BAHSEDİYOR”

Şenol Güneş, yıllık 3.2 milyon Euro maaş almasına tepki gösterilmesine de yanıt verdi. Güneş, "Benim maaşım belli, gidin merak ediyorsanız sorun. Bir haber yapmışlar, her yere dağıtmışlar gidiyor. Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor. Ben para çalmadım ki! Ben çalışıyorum, çalıştığımın da karşılığını alıyorum. Beni kimse paspas yapamaz” ifadelerini kullandı.

Güneş’in “Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor” sözleri ise akıllara Yiğit Bulut’u getirdi.

Yiğit Bulut, Milli Takım’ın küme düşmesinin ardından Twitter hesabından açıklamada bulunmuştu. Bulut, “Milyonluk transferler Yaşanan şımarık hayatlar Vergisi kaçırılan transfer paraları Vatandaşın cebinden çıkan milyarlık borçlar ve silinen faizler Futbol hariç her şeyle ilgilenen milyonlar ödenen şımarık federasyon ve üyeleri” ifadelerini kullanmıştı.