Spor
12 Eyl 2023 22:33 Son Güncelleme: 12 Eyl 2023 22:40

Şenol Güneş yıldız oyuncuyu bedavaya getiriyor

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Son olarak Nottingham Forest forması giyen ve şu an kulüpsüz olan Jesse Lingard için girişimlere başlayan Beşiktaş, İngiliz oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Beşiktaş son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest forması giyen Jesse Lingard için sürpriz bir girişimde bulundu.

30 yaşındaki İngiliz oyuncu Nottingham Forest ile olan sözleşmesini uzatmamış ve serbest oyuncu konumuna çıkmıştı. Özellikle Suudi Arabistan'dan ciddi teklifler almasına rağmen kariyerine Avrupa'da devam etmek Jesse Lingard için Beşiktaş devreye girdi.

İngiltere Milli Takımı'nın da formasını 32 kez terleten Jesse Lingard ile ilk görüşmesinde olumlu yanıt alan Beşiktaş bu transfer için Oxlade Chamberlain'den de yardım istedi. Oxlade Chamberlain, Jesse Lingard ile görüşerek yıldız ismin kesinlikle Beşiktaş'a gelmesini söyledi.

Kariyerinde uzun süre Manchester United forması da giyen Jesse Lingard, 379 maçta 76 gol ve 57 asistlik performans ortaya koydu.