Spor
21 Mar 2023 12:50 Son Güncelleme: 21 Mar 2023 12:52

Şenol Güneş bir ismin daha biletini kesti!

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son üç maçtan galibiyetle ayrılan Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi öncesi Jackson Muleka'nın bileti kesildi.

Spor Toto Süper Lig'de son olarak sahasında ağırladığı İstanbulspor'u 3-1 yenerek üst üste üçüncü galibiyetini alan Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi öncesi vites arttırdı.

İstanbulspor karşılaşmasında bu sezonun en yüksek isabetli pas oranını yakalayan Beşiktaş'ta tüm gözler Fenerbahçe derbisine çevirilirken Jackson Muleka hakkında sıcak bir gelişme yaşandı.

KREDİSİNİ TAMAMEN TÜKETTİ

Bonservisi Standart Liege'de olan Jackson Muleka'nın Türkiye kariyeri Kasımpaşa'da başlamıştı. Kasımpaşa'da gösterdiği inanılmaz performansla siyah-beyazlı kurmayların dikkatini çeken Muleka 2022 yılında 3.35 milyon Euro bonservis karşılığında Beşiktaş'a imza attı ancak imza attığından bu yana bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı.

 

Şenol Güneş'in oldukça fazla forma şansı vermesine rağmen bir türlü olumlu geri dönüş alamadığı Muleka'nın sezon sonunda Beşiktaş kariyerinin sonlanması bekleniyor. Beşiktaş formasıyla bu sezon 25 maça çıkan Muleka rakip fileleri yalnızca 5 kez havalandırabildi.