Magazin
04 Eyl 2011 14:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:45

ŞENLENDİRİCİ YENİDEN BOŞANMA DAVASI AÇTI!

Yılan hikayesine dönen boşanma kararları Şenlendirici çiftini yine harekete geçirdi.

Yeni çıkaracağı albüm ve konser çalışmalarına yoğunlaşan Hüsnü Şenlendirici, geçtiğimiz yıl boşanmaktan vazgeçtiği eşi Nazire Şenlendirici’yi boşanmaya ikna etti. Çift, mahkeme gününü bekliyor.

BU İŞİN ÇÖZÜLMESİ GEREK
Albüm hazırlık sürecinde özel hayatının gündemde olmasını istemeyen Şenlendirici, sessiz sedasız dava açmaya hazırlanırken; boşanma konusunu sadece yakın çevresiyle paylaştığı belirtildi. Söylentilere göre; ünlü klarnetçi, mutluluğu bulamadığı için eşiyle konuşarak, boşanmak istediğini bir yıl aradan sonra tekrar dile getirdi. Nazire Hanım’ın da onayladığı boşanma davasının günü henüz belli değil. Şenlendirici’nin yakınlarına "Bu konunun çözülmesi gerekiyor. Zaten yıllardır ayrı yaşıyoruz. Çocuklarımız da bu durumdan etkilenmedi" dediği belirtiliyor.

EŞİNİN TALEPLERİ ÇARESİZ BIRAKTI
Geçtiğimiz yıllarda, Nazire Şenlendirici’ye boşanma davası açan ünlü klarnetçi; bir süre sonra davadan vazgeçmişti. Nazire Şenlendirici’nin talep ettiği 2 milyon lira tazminat, kendisi için 15 bin, oğlu için 7 bin 500 ve kızı için de 5 bin lira olmak üzere toplam 27 bin 500 lira nafaka; çok konuşulmuştu. Şenlendirici; önce Nazire Hanım’a güzellik salonu açmış, ardından da ev almıştı. Bunlara rağmen Nazire Şenlendirici’yi ikna edemeyince de boşanmaktan vazgeçmişti.

Günaydın