Magazin
04 Mayıs 2011 10:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:18

SENİN YÜZÜNDEN YUVAMIZ YIKILACAK! DİLARA GÖNDER'E HAYRANINDAN ŞOK MEKTUP!

Ekşi Sözlük'teki bir hayranı NTV Spor'un güzel yüzü Dilara Gönder'e açık mektup başlığı altında hayranlığını dile getiren bir mektup yazdı.Dilara Gönder de mektuba kayıtsız kalmadı.

Ekşi sözlük’teki bir hayranı Dilara Gönder’e açık mektup başlığı altında kendisine olan hayranlığını dile getiren bir mektup yazdı. Mektuba kayıtsız kalamayan Dilara Gönder ise twitter üzerinden hayranına yazmış olduğu mektup için teşekkür etti.

İşte o mektup:

dilara gönder sevenler derneği adına kaleme aldığım mektuptur.

hocam,

fb tv zamanlarından beri seni takip ediyoruz,koyu bir galatasaraylı olarak bana ve tüm galatasaray’lılara o kanalı izlettin bişi demedik. sonrasında hiç izlemediğim trt’yi vuuuuuuuuuuvvvvvv sesleri ile izlettin ona da bişi demedik. derken sosyal medya çıktı ve biz seni her geçen gün biraz daha sevmeye başladık.

klasik türk hatunu edasıyla;’ofsayt ne yeaa’ demedin,’ne anlıyosunuz ya 22 kişi bi topun peşinde amaaan’ kişisi hiç olmadın. tamam belki işin gereği bilmek zorundaydın ama şu become a legend olayı nedir yav. sen nası bi hatunsun ha*-das borak edasıyla- formula seviyosun,pes oynuyosun,star wars izliyosun. senin şu klasik türk hatunuyla alıp veremediğin nedir? neden her fırsatta,’ulan ne hatunlar var bea’ dedirtiyosun?

tamam almancısın,tamam spor camiasının içindesin de,ne bileyim işte eve gidince de bi öyle bir geçer zaman ki izle,karı dırdırı yap,twitterdan klasik mesajlar at. ne hakkın var senin bizi kendine hayran bırakmaya. dikkat ettiysen mektubun sonuna geldik,daha fiziksel özelliklerinden bahsetmedim bile. hem biz zaten seni onun için de sevmedik. bunu iyi bil.

sen bu satırları okurken ben ve müridlerin muhtemelen yine 14/16 izliyor olacağız ve twitlerini takip ediyor olacağız. senden ricam-ız- lütfen klasik türk hatunu ol,bak yuvamız yıkılacak. sevgililerimizden ayrılıyoruz,eşlerimizden boşanıyoruz senin yüzünden. yapma gözünü seveyim,yuvaları yıkma. ich liebe dich. saygılar.

Dilara Gönder’in cevabı:

@dilaragonder
Eksisozluk: gereklilik nickli yazara teşekkür ederim  cevap niteliği taşır mı bilmem bu teşekkür

Kaynak: Kırmızıtürk