Magazin
05 Tem 2012 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:52

"SENİN MEKANINI S... "ÖPÜŞÜRKEN YAKALANINCA OTEL SAHİBİNİ HAŞLADI!

Berrak Tüzünataç Çeşme'de genç oyuncu Çağatay Ulusoy ile şezlongda öpüşürken yakalandı..

İki yıl önce Temmuz ayında İstanbul’da evinin balkonunda Şahan Gökbakar ile balkonda öpüşürken görüntülenen Berrak Tüzünataç’ın, bu olaydan tam 1 yıl sonra bu kez Çeşme’de genç oyuncu Çağatay Ulusoy ile şezlongda öpüşürken görüldüğü iddia edildi Genç oyuncu Berrak Tüzünataç, yine çok konuşulacak bir “öpüşme” vakasıyla gündeme geldi.

ŞEZLONG ÜZERİNDE ÖPÜŞMEYE BAŞLADILAR
Olay iddialara göre şöyle gelişti: Berrak Tüzünataç ve “Adını Feriha Koydum” dizisinin Emir’e Çağatay Ulusoy, içinde Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinççi, Barış Falay, Barış Kılıç gibi isimlerin de bulunduğu bir arkadaş grubuyla Çeşme’deki Marrakech isimli mekana geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün de etkisiyle sohbetleri koyulaşan Tüzünataç ve Ulusoy, 02:30 sularında sahile indi. Sahilde bir şezlongun üzerinde öpüşmeye başlayan çift, gazetecilerin kendilerini görüntülediğini duyunca şok oldu. Öfkeyle yerinden kalkan Berrak Tüzünataç soluğu mekanın sahibi Mehmet Özener’in yanında aldı.

SENİN MEKANINI S...
Mekanın orta yerinde küfürler ettiği Özener’e “Senin mekanını s...... Yazıklar olsun, fotoğraflarımı nasıl çekerler, nasıl engel olmazsın. Bir daha da bu mekana gelmeyeceğim” diye bağırdı. Şaşkınlıktan donup kalan Çağatay Ulusoy ise Tüzünataç’ı sakinleşmesi için güçlükle dışarıya çıkarttı ancak güzel oyuncu hızını alamayıp 10 dakika sonra yine Özener’in yanına geldi ve küfretmeye devam etti. Özener’in tüm bu küfürlere rağmen sessiz kalması dikkati çekti. Tüzünataç gece boyunca “Ben şimdi ne yapacağım?” diye oyuncu arkadaşlarından yardım isterken oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın “Bunlara babalık yapıyorum, bıktım artık. Bunların evi yok mu kardeşim? Bu işler uluorta mı yapılır” diye isyan ettiği öne sürüldü.

BERRAK BANA KÜFRETTİ
Berrak bana küfretti! Olayın yaşandığı Marrakech’in işletmesi Mehmet Özener kavgayı doğruladı ve o gece yaşananları VATAN’a şöyle anlattı: “Bir kadının ağzına yakışmayacak sözler, küfürler duydum. Zaten olay mekanın orta yerinde cereyan etti. Bu sözleri sadece ben değil, herkes duydu. Ama işim gereği susmakla yükümlüyüm ve sustum.” dedi. Berrak Tüzünataç daha önce oyuncu Nejat İşler’le birlikteydi. Tüzünataç 2010 yılı temmuz ayında ise Şahan Gökbakar ile balkonda öpüşürken görüntülenmişti. Çağatay Ulusoy ise dizinin yapım ekibinde yer alan Ceyda Gönenç’le ilişkisini kısa bir süre önce bitirmişti.