Televizyon
14 Mayıs 2010 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

''SENİN İÇİN DE HOMOSEKSÜEL DİYORLAR!..'' CANLI YAYINDA ŞAŞIRTAN DİYALOG!..

Ters Cephe'de ortalık karıştı, iddialar, hakaretler havada uçuştu. Rasim Ozan'ın iddialarına Mehmet Sevigen'in verdiği tepki ise geceye damga vurdu.

Kanaltürk ekranlarının yüksek tansiyonu programı Ters Cephe’de yine ortalık karıştı, iddialar, hakaretler havada uçuştu.

Programa damgasını vuran ise Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’nın iddialarına karşılık Mehmet Sevigen’in tepkisi oldu.

Kütahyalı, Baykal’ın istifasıyla yaşanan CHP depreminin perde arkasına dair çarpıcı iddialar dile getirdi. Baykal’a düzenlenen komplonun CHP içinde de destek aldığını öne süren Rasim Ozan CHP’nin önde gelen bazı isimleri için şoke edecek iddialarda bulundu. Gürsel Tekin, Mehmet Sevigen ve Yılmaz Ateş’in Baykal’a dönük operasyonun bir parçası oldu mu?

Rasim Ozan: Bağdat Caddesi’nde bir pastanede eski bir CHP’li belediye başkanı Gürsel Tekin’e ’senin önün açıldı, Baykal’ın ipi çekildi’ dendi mi denmedi mi? Kaldı ki Tekin, Baykal için ’artık bize ağabeylik yapsın’ dedi zaten. Atatürk Yeşilköy havaalanında Mehmet Sevigen ve Yılmaz Ateş gazetecileri arayıp kaset haberini ilk sayfadan görüp gündeme getirdiği için teşekkür ettiler mi?

Rasim Ozan’ın iddiaları ve soruları üzerine Gürsel Tekin ve Mehmet Sevigen de yayına bağlanarak söylentileri yalanladılar. Tekin ve Sevigen Kütahyalı’ya sert tepki gösterdi. Ancak Sevigen adeta çıldırdı. Canlı yayında açık açık hakaret eden Sevigen, Rasim Ozan’a ’Senin için de homoseksüel diyorlar’ dedi.

Gürsel Tekin: Ya ayıp değil mi bu? Gazetecilik böyle dedikoduyla mı yapılır? Milyonlarca insanın önünde öyle iftira atmak etik olarak doğru mu? Ben sizin bildiğiniz siyasetçilerden de değilim. Eğer söylemişsem de çıkar ’söyledim’ derim.

Mehmet Sevigen: Eğer bu arkadaşın söyledikleri doğruysa ben milletvekilliğinden istifa ederim. Kimi aramışım? Bu arkadaşlardan da bunun hesabını soracağım? Bunu ispatlamazlarsa şerefsizdirler, namussuzdurlar.

Kütahyalı’nın araya girmesi üzerine çılgına dönen Sevigen açtı ağzını yumdu gözünü.

Mehmet Sevigen: Sus terbiyesiz herif. Sinirlendirme beni. Saat 11 de diyor. Benim uçağım saat 10’da kalktı. Yarın savcılığa gidip hesaplaşalım. Bir tane gazeteci adı versin beynime kurşun sıkarım. Senin için de homoseksüel diyorlar, ne diyorsun? Yarın savcılıktan telefon tutanaklarımı alıp gözüne sokacağım senin.