Magazin
06 Ağu 2010 08:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

ŞENAY DÜDEK'TEN ÇOK ÇARPICI AÇIKLAMALAR! ÜNLÜ MAGAZİNCİ EKRANA DÖNECEK Mİ? (MEDYARADAR - ÖZEL)

Magazin basınının duayen ismi Şenay Düdek, iki yıllık suskunluğunu bozdu ve çarpıcı açıklamalar yaptı..

Magazin medyasının en etkili isimlerinden Şenay Düdek, ekranlara döneceğini açıkladı..

Kanaltürk’te yayınlanan, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel’in sunduğu 2. Sayfa programına konuk olan Düdek birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Düdek, "Dobra Dobra" efsanesinin nasıl doğduğundan, neden medyaya ara verdiğine kadar her konuya açıklık getirdi..

İşte Düdek’in açıklamalarından satır başları:

* Dobra Dobra için ilk teklif başka kanaldan gelmişti ama ben o kanalda program yapmak istemediğim için İrfan Şahin’e gittim, 4 bölüm üzerine bir anlaşma yaptık ve bildiğiniz gibi "Dobra Dobra" 5.5 - 6 yıl devam etti..

* Seren Serengil, Dobra Dobra’ya para karşılığında çıkmak isteyince, programın formatını değiştirdik ve şarkıcı türkücü konuk almamaya başladık..

* Müge Anlı’yı kardeşim gibi severim, bir ayrılığımız oldu ama o yine benim en sevdiğim insanlardan biridir.. Bugün onun yaptığı programın yaratıcısı benim..

* Kanal D’den ayrıldıktan sonra Doğan Grubu’ndan atılmam için çok baskı yapıldı.. O dönemde Star’daki yarışmada jüri üyeliği teklifi gelince sırf o insanlara inat kabul ettim ve o programın açılışında düşüp kolumu kırdım..

* O kaza benim kendime gelmemi sağladı ve herşeyin "Para pul şan şöhret olmadığını" öğrendim.. Göze geldiğimi de düşündüm ama bence en önemlisi Allah’ın bana uyarısı olduğuna inanıyorum.. Allah bana hırs yapmamayı öğretti..

* Kazadan sonra ani bir karar aldım ve "Dobra Dobra" bitince magazin alemini bıraktım.. Cenk Eren şok oldu. Çünkü bana güvenip borca girmişti.. Bir kaç gün içinde saçlarının döküldüğünü biliyorum..

* Artık hırslı olmayacağım, yeni bir haftalık programla ekrana dönüyorum, çünkü artık günlük program yapacak enerjim yok.. Polemik yapmak istemiyorum.. İstersem en alasını yaparım ama yapmayacağım..

* Hayatımdaki en önemli insanlardan birisi Cenk Eren’dir.. Magazin aleminden ayrı kaldığım dönemde o şarkıcı türkücü tayfasından kimse beni aramadı.. Zaten onların dostluğuna inanmıyorum..

* Tarkan’ın yeni albümünü beğendim, Amerika’dan kesin dönüşüne de sevindim.. Ama Tarkan’ın yapması gereken başka şeyler var, bir kere menajerini ve basın danışmanını kesin değiştirmeli..

* Ece Erken’e hangi televizyoncu program yaptıracak çok merak ediyorum.. Artık çocuk programı yapamaz, gençlik programı yapamaz. Çünkü örnek değil, daldan dala atlayan bir kadın oldu.. Sen adamın teknesine biniyosun, adamla "Enseye tokat" görüntüler veriyorsun, adam sana uçak gönderiyor, saatini denize atıyor sen hala "Aramızda ilişki yok" diyorsun..

* Benim için cinsel kimliğimle ilgili açıklamalar yapıldı. Birileri yakıştırıldı.. Ama ben a sosyal bir insanım.. Tek başıma yaşamayı seviyorum.. Annemle bile aynı evi paylaşamam..

* Ahmet Kaya olayına gelince, 11 yıl boyunca o geceyi yazmayanlar şimdi neden bana karşı bir linç kampanyası yürütüyorlar.. Bu olay nedeniyle başıma bir şey gelirse, öldürülürsem onlar düğün bayram mı yapacak? İsterlerse sponsorları da ben olayım..

* Burada ismini veremeyeceğim bir ağabeyim bu olayla ilgili beni aradı ve Ahmet Kaya olayını köşesinde yazan çizen kadın için "O fare suratlı kadın senden ne istiyor?" dedi..

* Bana düşmanlık yapanlar, acaba benim kadar Ahmet Kaya’yı seviyorlar mı? Madem öyle gitsinler Ahmet Kaya’nın kasetlerini CD’lerini alsınlar.. Ayten Abla ( Gülten Kaya’yı kastediyor) O gece olan olaylarda bir sürü sanatçı vardı. Bir tek ben mi tepki gösterdim onları da yazsınlar..

* Ahmet Kaya’ya o gece "Sünnetsiz p...enk" dediğimi hatırlamıyorum, o an kızmış olabilir söylemişimdir ama öyle bir kelimeyi sarfettiğim için Ahmet Kaya’dan da ailesinden de defalarca özür diledim.. Ancak o insanlar benim Ahmet Kaya’dan özrümü bile alaya aldılar..

* Bu konuda son söyleyeceğim "Eşek ölür semeri kalır, insan ölür eseri kalır.." Benim de eserlerim kalacak..

MEDYARADAR - ÖZEL