Radar Hattı
06 Ağu 2010 13:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

ŞENAY DÜDEK'İN HANGİ SÖZLERİ ECE ERKEN'İ ÇILGINA ÇEVİRDİ?

Şenay Düdek'in açıklamaları Ece Erken'i delirtti. Erken rekor dava açmaya hazırlanıyor.

Ekranların sevilen sunucusu Ece Erken Şenay Düdek’e, Kanaltürk’e ve 2. Sayfa programını yapanlara, Acun Ilıcalı’nın Aykut Işıklar’a açtığını davanın iki katında bir dava açacağını söyledi...

"Bir insanın ekmek parasıyla oynamak bu kadar kolay olmamalı" şeklinde konuşan Ece Erken canlı yayında "Ece Erken’e hangi televizyoncu program yaptıracak çok merak ediyorum.. Artık çocuk programı yapamaz, gençlik programı yapamaz. Çünkü örnek değil, daldan dala atlayan bir kadın oldu.. Sen adamın teknesine biniyosun, adamla "Enseye tokat" görüntüler veriyorsun, adam sana uçak gönderiyor, saatini denize atıyor sen hala "Aramızda ilişki yok" diyorsun.. " diyen Şenay Düdek’e ateş püskürdü.

Şenay Düdek’in yayın sırasında "Ben Tuncer ile olan evliliklerinde düğüne tek davetli olan insandım. Tuncer arkadaşım olduğu için... İkisini biribirilerine çok yakıştırmıştım. Evlilikleri için de Tuncer’in annesine Ece’yle ilgili olarak çok özel sözler söylemiştim..." şeklinde konuşmasına çok şaşırdığını belirterek "Şenay Düdek düğünümüze davetli olduğunu söylemiş. Ne benim ailem ne de eski eşimin ailesi Şenay Düdek’i tanımadıkları için davet etmedi..." dedi.

Şenay Düdek’i Tuncer Öztarhan da yalanladı

Eski eşi Tuncer Öztarhan ile telefonla konuştuğunu belirten Ece Erken "Eski eşimin Şenay Düdek’le bırakın tanışıklığı bir merhabası bile yok. Ben işim gereği gördüğümde selam veririm basından tanıdığım herkese ama eski eşim Tuncer Öztarhan merhaba bile demez. Eski eşimde dava açabilir bu haberlere... " dedi.