Radar Hattı
03 Ağu 2010 09:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

''SEN MİSİN YAYLA GİBİ POPOYLA GEZEN? AL SANA MAGAZİN HABERİ!''

Kilo, selülit, kaçamak ve aşk. Dannnn! Magazin dünyasında bütün bir yaz bu dörtlünün etrafında mı geçiyor?

Kilo, selülit, kaçamak ve aşk. Dannnn! Magazin dünyasında bütün bir yaz bu dörtlünün etrafında mı geçiyor yoksa bana mı öyle geliyor? Ünlü kadınlar kilolarına, selülitlerine ya da yeni doğum yapmalarına rağmen korudukları formlarına (tebrikler tebrikler) göre sınıflandırılıyorlar. Resmen, göz göre göre hatta bıyık altından gülmek suretiyle son derece zalimce.... Kim yazıyor bu haberleri? Hangi parlak zekanın ürünü? Bu selülit ve kilo avcısı editörlerin Kate Moss gibi kaşık kadar mı dötü?

ÜNLÜ ÇIPLAK DOLAŞIR!
Valla da billa da merak içersindeyim sevgili seyirciler. Bir de şu yazlık haberlerin ’aşk’ ve ’kaçamak’ bölümlerinin gerçekten de hastasıyım. Memlekette her sabah yeni bir aşk doğuyor anasını satayım. Bir biz doğuramadık. Hadi asıl kızım Ayşe. O kaçamaklar, o ’Allah canımızı alsın tenhalarda yakaladık’lar bitmiyor. Sizi bilemem ama benim bünyemde fena gaz yapıyor bu ’aşşşşkkk’lar ’meşşşşşk’ler. Zaten ünlü dediğin nedir ki... Her gün dur durak bilmeden havyanlar gibi sevişir, evde çıplak dolaşır, gırla para harcar, içki şişelerini devire devire eğlenir. Boş kalan zamanlarında da çalışır; gel keyfim geldir. Evde çıplak dolaşmak demişken, geçen gün bir röportajda bana bunu sordular. Valla da billa da merak edip sordular; "Ayşaanım, evde çıplak dolaşır mısınız?" Neeeyyyy?

SAPIK BİR ŞEYDİR ÜNLÜ!
O an soruyu sorana bir bardak buzlu su mu yollayayım, kendimi tokatlayıp imajımı mı sorgulayayım, koşup anneme mi şikayet edeyim cidden bilemedim. Bu nasıl sorudur datlum? Ya işte böyle kopuk, sapık, bitik, zıvanadan çıkmış birşeydir ’ünlü’. Herkesler başkadır, herkesler ahlaklıdır, herkesler kusursuzdur. Şu ünlüler yok mu ünlüler, işte onlar kakadır, kötüdür, kafayı çatlatmıştır. Bakın dün çıkan bir habere: Oyuncu genç kızlarımızdan Merve Sevi Bodrum’da tatildeymiş... E güzel. Merve tatilde denize girmiş. E bu da gayet normal. Merve denize girmekle de kalmamış bikini giymiş. Aha! İşte burada Merve patlar!

YAYLA GİBİ POPOYLA...
Sen misin o yandan pırtlamış göbiş önderliğinde türkü tuttura tuttura denize giren. Al sana hadsiiiiizzzzz! Kendini bilmeeeez! Kızın tatiline limon sıkın inşallah! Eminim gazeteyi gören herkes Merve’yi çok ayıplamıştır. Hiç yakışıyor mu bir ünlüye göbek? Hiç yakışıyor mu ünlü olup balıketli gezmek? Pesss! Neden? Çünkü ünlülerin yayla gibi popoyla, kavun gibi göbekle denize girmeye hakkı yoktur.

ÜNLÜLERE GICIK OLUYORLAR
El alemin kızları mantıları, börekleri, lahmacunları, hamburgerleri lüp lüp götürsün. El alemin adamları tatilde alkol içinde yüzsün, diilenci misali aynı kıyafetle gezsin, sakalları salsın falan, bir ünlü evladı sıkıysa aynılarını yapsın! Al sana başlık! Al sana kınama! Al sana süzüle süzüle ayıplanma! Alooo bu ne baskı kardeşim? Bu ne intikam. Evet evet, bunun adı ’intikam’. En iyi kalplimiz, en yastığa başını ferah ferah koyabilecek kıvamda yaşayanımız bile derinden gıcık oluyor ünlülere! Ayıplarımızı, sinirimizi, kıskançlıklarımızı, eksiklerimizi, hayallerimizi, yaşayamadıklarımızı, özlemlerimizi, hırslarımızı, olduramadıklarımızı artık daha ne varsa ünlülerden çıkartıyoruz. Şu topraklarda her hareketiyle cümle aleme yaranmış, takdir edilmiş bir ünlü tanıyor musunuz?

BAŞKA HABER BULAN YOK
Şarkısı beğenilse kıyafeti beğenilmez, kıyafeti beğenilse kilosu fazla gelir. Vücudu fitse sevgilisi dandiktir. Sevgilisi dandik değilse ille de aldatıyordur. Aldatmıyorsa reklamdır. Yanındaki arkadaşıysa yalandır. Evlendiyse boşanacaktır. Evlenemediyse sevgilisinin ailesinden veto yemiştir. Veto yemediyse hamiledir, çocuk aldırmıştır. Çocuk aldırmadıysa estetik yaptırmıştır. Saçmalamayın ünlü ırkı nezle olacak değil ya! Hastaneye ille de bir numaralar çevirmeye gidecektir. Bana bakın! Şu ünlü kadın var ya, hani hep yalnız ya ulan bu kesin lezbiyendir. Lezbiyen değilse banko orospudur! Ona buna kapı arkasında şeyettiriyordur. Bu ışık ve sevgi seli çerçevesinde de bütün bir yaz ’kilo-selülit-kaçamak ve aşk’ dörtgeninde geçer işte. Başka bir haber bulmak kimsenin aklına gelmez. Gelse de gelmez. Hepiniz Kate Moss’sunuz zaten, hepiniz evinin kadını, hepiniz en iyi aile babası, hepiniz Madonna.

Ayşe ÖZYILMAZEL / SABAH

ETİKETLER
#Ayşe Özyılmazel