Gündem
15 Kas 2012 10:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:22

SEN İNSAN MISIN IBRAHIMOVIC, O NASIL BİR GOL ÖYLE?

İngiltere - İsveç karşılaşmasında 4 gol atan Zlatan İbrahimovic, muhteşem bir kapanış yaptı. VİDEO

İngiltere ile İsveç arasında oynanan maçı İsveç 4-2 kazandı. Maçta muhteşem bir performans ortaya koyan İbrahimovic, takımının tüm gollerini atan oyuncu oldu. İbrahimovic'in 90. dakikada 30 metreden attığı müthiş rövaşata golü ise görülmeye değerdi.

İLK YARI İNGİLTERE GALİPTİ

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık niteliği taşıyan özel maçta İsveç, İngiltere'yi 4-2 mağlup etti. Karşılaşmada bir ara 2-1 İngiltere öne geçse de İsveç, yıldız oyuncusu Zlatan İbrahimovic'in muhteşem performansı ile tarihe geçecek bir geri dönüş örneği ortaya koydu.

20. dakikada takımının ve kendisinin ilk golünü atan İbrahimovic'e, 35. dakikada Welbeck cevap verdi. 38. dakikada Steven Caulker, Gerrard'ın asisti ile İngiltere'yi 2-1 öne geçirdi.

İlk yarı 2-1 İngiltere üstünlüğü ile tamamlandı.

30 METREDEN RÖVAŞATA GOLÜ : VİDEO

İkinci yarıya hızlı başlayan iki takım karşılıklı atakları gole çeviremedi. Ta ki dakilar 77'yi gösterene kadar. Bu dakikada devreye giren yıldız oyuncu Zlatan İbrahimovic, takımını ateşleyen golü attı. Ibrahimovic ikinci golünden 7 dakika sonra hat-trick yaptı ve takımını öne geçiren golü attı: 3-2

Bu dakikadan sonra herkes maçın bittiğini düşünürken Zlatan Ibrahimovic bir kez daha sahneye çıktı. Uzatma dakikalarında, kendisinin ve takımının 4. golünü atan İbrahimovic, 30 metreden attığı rövaşata golü ile unutulmazlar arasına daha şimdiden girdi.