Gündem
27 Ağu 2011 18:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

"SEN FENERLİ DEĞİLSİN!" AYDINLAR'A TARAFTAR ŞOKU!

Fenerbahçeli bir taraftar, federasyon başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a tepki gösterdi.

TFF’nin İstinye’deki binasında gerçekleştirilen toplantı sonrası federasyonun internet sitesinden açıklama yapılırken, başkan Aydınlar toplantı çıkışı basın mensuplarına konuşmadı.Mehmet Ali Aydınlar’ın binadan çıkışı sırasında elinde Fenerbahçe kartı olan bir taraftarın sözlü tepkisi ise başkanın moralini bozdu.Öfkeli taraftar, Aydınlar binanın kapısından çıktığı anda, federasyon başkanına yönelik, “Yaktılar Fenerbahçe’yi”, “Sen Fenerli değilsin”, “Fenerbahçe’yi bitirmeye çalışıyorlar, uyma bunlara” ve “Alet olma bunlara” diye yüksek sesle tepki gösterdi.

Başkan Aydınlar’ın, basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmayacağını belirttikten sonra, kendisine tepki gösteren kişiye doğru parmağını sallayarak bir şeyler söylediği görüldü. Mehmet Ali Aydınlar’ın daha sonra hızlı bir şekilde arabaya binerken de söylenmeye devam etmesi dikkati çekti.

Başkanın ayrılmasının ardından Fenerbahçeli taraftarın tepkisi basın mensuplarına yöneldi. Bina önünde bekleyen gazetecilere küfür eden taraftarla bir muhabir arasında itişmeler yaşandı. Öfkeli taraftarın yanındaki 2 kişinin de karıştığı olayda, bu kişilerin basın mensuplarını tehdit ettiği duyuldu.