Televizyon
30 Eki 2017 12:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:13

“Sen Çukur’dan çıkabilirsin ama Çukur senden çıkmayacak!”

Nebil Sayın, bambaşka bir karakterle usturasını konuşturacak, Çukur'un bıraktığı iz ölümsüz olacak.

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’a adım atanlar için ilk durak Berber Muhittin’in (Nebil Sayın) dükkânı olacak. Usturasını konuşturacak Muhittin’in yaptığı ve aynı zamanda mahallenin dört bir yanında da duvarlarda izleyicilerin karşısına çıkan dövme, Çukur’un bırakacağı izi ölümsüzleştirecek.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Sinan Öztürk’ün üstlendiği ‘Çukur’, ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Sürükleyici hikâyesi, sıra dışı kurgusu ve dev oyuncu kadrosuyla ekran başındakileri rüzgârıyla etkisi altına alan ‘Çukur’un ilk bölümünde duvarlarda görülen, üçgen ve noktalardan oluşan sembol şimdiden dizinin başrollerinden biri haline geldi. Çukur’dan olanların birbirlerini tanımasalar da birbirlerini bilmelerini sağlayan, Berber Muhittin’in yaptığı bu dövme, pek çok gizemi aydınlattığı gibi akıllarda yeni soru işaretleri bırakacak.

‘ÇUKUR’UN KİLİT İSMİ BERBER MUHİTTİN

Fenomene dönüştüğü Coşkun karakterinden bambaşka bir rolle, Berber Muhittin ile ‘Çukur’da izleyici karşısına çıkan Nebil Sayın’ın dövmenin anlamını anlattığı video kısa sürede sosyal medyada yayılarak büyük beğeni kazandı. Adana Ceyhan’ın arka sokaklarında yaşayan insanları konu ettiği ‘Benim Varoş Hikâyem’ filmi ile konuşulan Yunus Ozan Korkut’un sadece internete özel çektiği, iki gün içinde 250 bini aşkın kez görüntülenen viral videoda Muhittin dövmeyi şu sözlerle özetliyor: “Yiğitlik, dürüstlük, mertlik… Diyeceksin ben bunları ömür boyu taşıyabilecek miyim? Kararını verdiysen yarın bundan sonraki hayatının ilk günü olacak. Sen Çukur’dan çıkabilirsin ama Çukur senden çıkmayacak.” Usturasını konuşturacağı kadar aforizma niteliğindeki sözleriyle de çok konuşulacak Berber Muhittin, Yamaç’la (Aras Bulut İynemli) arasındaki bağ ile de hikâyenin kilit isimlerinden biri olacak.

‘Çukur’un adrenalin dozunun artacağı yeni bölümü 30 Ekim Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.